Trondheimshotellet ligger i en vakker senjugend-bygning fra 1908. Oppgaven vår var design og totalrehabilitering av hotellrommene i den eldste fløyen og forsiktig renovering av de nyere rommene. Dessuten skulle resepsjonen, spisesalen og overflatene i korridorene friskes opp. Målet var et interiør som stemmer godt overens med bygningens karakter. Alt arbeid måtte utføres pietetsfullt, for i Trondheim tar man ikke lett på historie og tradisjoner.
Eksklusivt resepsjonsområde: Flotte tapeter og tekstiler i røde, gule og blå toner gjør uttrykket staselig. Fototapet med bilde av Stiftsgården forsterker det lokale og historiske preget.
Kontrast på kontrast: Farger, mønstre, gammelt og moderne i skjønn forening. Det enkle er ikke alltid det beste.
I spisesalen var målet å skape en delikat og rolig atmosfære  som gir frokostgjestene en god start på dagen. Blåtoner med innslag av gull og korall ga ønsket effekt.
Interiøret på hotellrommene er moderne samtidig som det står i stil med hotellbygningen. To av veggene har delikat tapet, mens de øvrige er malt i en dempet turkistone. Tekstilene tilfører nødvendige kontraster.
Korridorer og trapperom er pusset opp i friske farger. Blikkfanget er et spesial designet teppe med mønster som fremkaller bilder av frodige øyer i blått hav. Den ene veggen er nøytralt grå; blåfargen på den andre er et gjenskinn av teppet.
I det luftige trimrommet kan gjestene trene med utsikt til bylivet utenfor. Fysisk aktivitet er en viktig og lystbetont del av moderne menneskers liv. Rommet er derfor sentralt plassert og godt utstyrt.
By |2018-05-05T22:50:12+00:00mai 4th, 2018|Like store|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar