DET VAR EN GANG

En korridor er et rom mellom to oppholdssoner og det rommet som ofte blir glemt. Når vi designer hotellkorridorer tenker vi på at gjestene skal få en opplevelse idet de beveger seg fra et rom til et annet. Derfor er vi ofte litt ekstra vågale når vi designer hotellkorridorer, og i dag viser vi noen av de sprekeste vi har laget. Her er det mye inspirasjon å hente!


Publisert 14. mai av Camilla Bentzen


I korridorene på Thon Hotel Spectrum har vi hentet inspirasjon fra dyreriket. Teppet har zebramønster der fargetonene reflekteres i veggfargen. Uttrykket er mørkt, tøft og dyrisk.

Thon Hotel Gardermoen har korridorer man sent vil glemme. Hovedkorridoren har grafisk teppemønster i ulike blåtoner og en vegg med muntert trekantdesign i forskjellige farger. Hver av de øvrige korridorene er fargekodet med en av trekantfargene. Et godt eksempel på hvordan vi integrerer universell utforming i interiøret. Det blir lettere å orientere seg!

I gjennomgangsarealene på Thon Hotel Vika Atrium er fargebruken løssluppen. Gulvteppet består av asymmetriske felter med ulike, dristige farger. Teppet spiller sammen med belysningen så fargefeltene gir gjenskinn i taket og skaper spennende skyggevirkninger. Veggfargene varierer fra etasje til etasje for at det skal bli lett for gjestene å orientere seg.

I korridorene på Thon Hotel Gildevangen har vi designet et sprekt teppe med mønster som fremkaller bilder av frodige øyer i blått hav. Den ene veggen er nøytralt grå, mens den andre gir et gjenskinn av teppet med sin dype blåfarge.

Foto: Espen Grønli

Lik Ramsøskar Interiørarkitekter på facebook

KONTAKT OSS HER

Copyright Ramsøskar