FAGLIG PÅFYLL PÅ DESIGNERS CORNER

Å være tilstede på messer og arrangementer er en del av det å være interiørarkitekt. Man er rett og slett nødt til å holde seg oppdatert på de seneste trender og produktnyheter. På torsdag var det tid for Designers Corner, et kreativt faglig og sosialt event for Interiørarkitekter fra hele landet. Vi var innom fire forskjellige showrom der vi fikk en oppdatering på produktnyheter sist vist på messen i Milano og Stockholm.


Publisert 09. mai av Trond Ramsøskar


Berg Studio (http://bergstudio.no) var et av showrommene vi var innom. Her fikk vi blant annet presentert en nyhet fra Lammhults; Penne. Penne er den første stolen i verden som har ben laget av laminerte trerør. Det gjør at den er like sterk som en vanlig trestol, men den veier mye mindre. I tillegg fikk vi se de nye nyeste teppedesignene fra Bolon. Verd å ta en tur!

Vi var også innom Canvas (http://canvas.no) som har mange lekre løsninger når det kommer til akustikk. Her ble vi introdusert for noen akustiske paneler som har blitt så smale og sømløse at du unngår svinn som er så vanlig når du benytter standard aktustiske plater. Det enkle formatet senker selvsagt også prosjekteringskostnadene.

På Skøyen Designcenter (http://www.skoyendesigncenter.no) fikk vi blant annet presentert lampenyheter fra Occhio. Dette er spennende og fleksible lamper, som man kan regulere ved hjelp av et nettbrett eller manuelt ved å ta på lampen. Man kan også vri på den for å få forskjellige lyseffekter. Virkelig en teknologisk nyvinning blant lamper!

Vi var også innom Studio Thune (http://www.studiothune.no) der vi fikk se nye laminater fra Formica. Det er en laminat velegnet som topplater, hvor man unngår synlige fingermerker. Dette er noe man ofte sliter med når det kommer til laminat. Vi ble også presentert for er nytt og fleksibelt oppbevaringssystem som kan brukes både på kontorer eller i boliger.

Vi takker for en fin ettermiddag med mange spennende nyheter og gleder oss allerede til neste år!

Foto: Ramsøskar Interiørarkitekter

Lik Ramsøskar Interiørarkitekter på facebook

KONTAKT OSS HER

Copyright Ramsøskar