FLOWER POWER!

De første vårknoppene har sprunget, trærne er grønne og blomstene har begynt å blomstre. Du kjenner lunken av sommer sige inn, fuglene kvitrer og solen varmer. Denne følelsen er sterk og bringer glede hos de feste mennesker. Mange tenker at sommeren skulle vart evig. Ville det ikke da vært fantastisk å bringe denne følelsen inn i hjemmet ditt, og beholde den hele året?


Publisert 11. juni av Ronja Jansrud


Blomstermotiver er uttrykksfulle og gjennom noen av våre prosjekter har vi valgt å bringe sommeren inn til innemiljøet. Det kan skape både ro og glede til omgivelsene.

Denne tapeten er fra Sanderson og kan minne deg om det første vårtegnet. Den duse blåfargen skaper et behagelig uttrykk og passer like godt om sommeren, som vinteren.

Kontraster er viktig for å fremheve. Denne tapeten fra Designed for living er preget av sommerens dyreliv med fugler, innsekter og sommerfugler. Den sorte bakgrunnen fremhever mønsteret og bringer liv til motivene i tapeten og til rommet.

Forskjellige utførelser av mønstringer i en tapet vil skape forskjellige uttrykk. Denne tapeten fra Designers Guild er som et maleri. Den gir følelse av sommer, men vil også gi et kunstnerisk preg til rommet. Her har vi brukt den i en sengegavl!

Det er ikke kun tapeter du kan bruke for å bringe sommeren inn. Det finnes blomstrete tekstiler til både sittemøbler, gardiner og pynteputer. Disse kan hjelpe deg med å skape den ultimate sommerfølelsen som du kan ha hele året. Dette blomstertekstilet er fra Designers Guild.

Det er viktig å skape et like godt innemiljø som utemiljø. Blomster er uttrykksfulle og vekker gode følelser. Så hvorfor ikke trekke dette inn i ditt eget hjem?

Foto: Espen Grønli

Lik Ramsøskar Interiørarkitekter på facebook

KONTAKT OSS HER

Copyright Ramsøskar