Designers Saturday 2017

Lørdag 9. september var det duket for Designers Saturday 2017. Det er en mønstring der 190 utstillere inviterer til 36 forskjellige showroom i Oslo sentrum. Vi var selvfølgelig på plass for å få med oss siste nytt.

På Designers Saturday får du se siste nytt innen møbler, tekstiler, belysning, gulv, interiør og innredningsprodukter. Vi startet runden på DOGA – Norsk Design og Arkitektursenter.

Deretter tok vi turen til Kunsthøyskolen i Oslo. På Designers Saturday er det satt opp egne busser som går hvert 10. minutt, slik at man enkelt kommer seg fra et showroom til et annet. I og med at utstillerne er spredt rundt i hele sentrum må man regne med litt reisetid.

 

Nest siste stopp på turen var Skøyen Designcenter. Her fikk vi servert burgere og fikk en liten smakebit på siste nytt innen kontor og belysning. Det er mye kult på markedet nå, så det klør i fingrene etter å freshe opp kontoret!

 

Sist på runden tok vi turen innom Canvas. Der hadde de stelt istand «urban camping» med bål, kakao og grilling av marshmallows. En perfekt avslutning etter mye trasking!

By |2017-09-23T19:17:15+00:00september 23rd, 2017|Ukategorisert|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar