En plass i solen

Den nordiske sommeren er kort og ferien enda kortere. Med et godt tilrettelagt utareal gjør du plass for den tilbakelente sommerfølelsen også i hverdagen. Hvorfor ikke flytte ut i den lyse årstiden?

Bildene nedenfor er hentet fra et av Ramsøskars prosjekter. Leiligheten har stor uteplass, og eierne hadde et sterkt ønske om å være ute så mye som mulig.

Dette er hva vi gjorde:

Eierne ville ha høy komfort. De ville bl.a. slippe å bære ting frem og tilbake mellom leiligheten og uteplassen. Løsningen ble et romslig utekjøkken med vann, strøm og rikelig med lagringsplass.

Kjøkken og spiseplass utgjør en egen sone. Det er enkelt å ha gjester, og alle kan delta i matlagingen. Slik skal det være når stemningen er sommerlig og uformell.

Sofagruppen hører også med når hele ettermiddagen og kvelden skal tilbringes ute. Det grønne innslaget er stort, og tekstilfargene matcher blomstene.

Krydderhagen er nyttig av flere årsaker: Den gir kortreiste råvarer, den er dekorelement, den fungerer som romskille på den store terrassen og bidrar til en lun stemning.

SE HELE PROSJEKTET HER