Fliser og fiesta i Barcelona

Denne uken arrangerte Bergersen Flis fagtur til Spania og Ramsøskar Interiørarkitekter stilte med 3 mann. Vi hadde 3 fine dager fylt med fine fliser, god mat og litt sightseeing. Vi fikk presentert masse fine nyheter, og vil dele våre favoritter med dere.

Vi var innom flere flisefabrikker og showrooms i Castellón, et lite stykke sør for Barcelona. En av trendene vi bet oss merke i var litt større fliser med 3D-effekt. Her vil man kunne få frem både folder, bølgete rygger og uthevet geometri og asymmetri. Monteringen av disse flisene gjør at hele veggen vil se tredimensjonal ut og gir badet ditt et spennende, levende og moderne uttrykk.

Hvis du har lyst til på en annerledes vri på badet kan du velge en farget fugemasse. For den litt beskjedne kan man velge rolige farger som dus mintgrønn, eller du kan slå deg løs med en sterk, limegrønn eller rustrød farge.

En annen trend som virkelig har tatt et stort steg frem er fliser med tremønster. Vi har tidligere ikke vært noe særlig tilhengere av denne trenden, men nå ble vi virkelig imponert. Finishen på noen av flisene var så troverdig at vi faktisk trodde det var tre. Hvis du vil ha den lune, koselige stemningen som tregulv gir, så er dette noe å anbefale.

Som sagt, mange fine nyheter på baderomsfronten. I tillegg fikk vi guidet tur både i Barcelona og i Valencia, masse god mat og godt selskap. Vi takker for en fin tur og gleder oss allerede til neste gang.

By |2017-10-29T01:22:01+00:00oktober 29th, 2017|Ukategorisert|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar