Gjør det selv; Smart oppbevaring

Boligprisene, spesielt i storbyene, er skyhøye, hvilket betyr at mange av oss må nøye seg med mindre plass enn det vi ønsker. Enkle, men smarte oppbevaringsløsninger gjør at du kan oppbevare mer på mindre plass. Under finner du noen enkle ideer til oppbevaringsløsninger som ikke krever stor plass.

Har du en trang gang med lite plass til oppbevaring av jakker og skjerf? Disse knaggene fra Muuto tar liten plass, i tillegg til at de er dekorative.

Har du kanskje noe nisjer eller kriker og kroker hjemme du ikke helt vet hva du skal gjøre med? En enkel løsning er å sette opp noen hyller. Da har du ekstra plass til å oppbevare bøker, sko eller andre ting.

Har du et lite soverom vil det ofte virke enda mindre om du setter inn et garderobeskap. Da kan et hengende klesstativ være en fin løsning. Alt du trenger er en stang og litt kjetting, så har du et sted å henge opp klærne dine.

Hvis du har vesker, skjerf eller lignende du ønsker lett tilgjengelig, kan et oppheng som dette fra IKEA være en god løsning. Det er både praktisk og dekorativt om du ikke har så mye skapplass.
By | 2017-07-02T00:37:31+00:00 juli 2nd, 2017|Bolig|1 kommentar

En kommentar

  1. Ingrid 9. februar 2018 kl 21:01 - Svar

    hvor kjøpte du stanga som du brukte til klesstativet? 🙂

Legg igjen en kommentar