IKEA: Rom for livet

Den overlegne markedsposisjonen gjør at IKEA-produktene blir trendsettende i kraft av volum. Årets IKEA-katalog er derfor interessant lesning.

Foto: IKEA

”La livet ditt innrede stua” er årets katalogtema. Grundig behovskartlegging er poenget. Innred med utgangspunkt i det du liker å gjøre; da får du det akkurat slik du vil ha det. Fyll rommet med løsninger som passer i hverdagen din, løsriv deg fra vanetenking og tøy dine egen grenser. Fall ikke for fristelsen til å smugtitte på hva venner og naboer gjør. IKEAS hovedbudskap er det samme som vi hos Ramsøskar formidler.

Møbelkjeden presenterer denne gangen sine nye samarbeidspartnere: HAY og Tom Dixon. Katalogen byr på smakebiter av det som er kommet ut av samarbeidet så langt:

 

Sammen med den danske designgruppen HAY har IKEA utviklet kolleksjonen YPPERLIG som skal lanseres nå i oktober og som det knytter seg stor spenning til. Møblene er solide, stilrene og har et nordisk uttrykk. Kolleksjonen inneholder bl.a. bord, stoler, sofaer og lamper. Foto: IKEA

 

Sofaen DELAKTIG er signert av IKEA og Tom Dixon i felleskap. Den er inspirert av gründermiljøenes samarbeidskultur, og temaet er – ikke uventet – fleksibilitet. Grunnmodulen på bildet kan bygges på med for eksempel ryggstøtte, bord, armlener eller lampe. Behovet avgjør. Foto: IKEA

 

Foto: IKEA

Hos Ramsøskar merker vi oss at IKEA nå bruker glade farger oftere enn tidligere. Gult, rosa, sjøgrønt og lyseblått er gjennomgående, og det er selvsagt helt etter vår smak. Vi liker også anbefalingen om å pimpe opp møbler du allerede har. Med enkle verktøy, litt maling og kreative ideer kan du få en bolig som viser hvem du er, mener IKEA. Det samme rådet får du hos oss. Prøv deg frem – pimping gir ofte overraskende gode resultater.

Vi er også glade for at IKEA viderefører sine klassiske modeller. Ørelappstolen STRANDMON ble lansert så langt tilbake som på 1950-tallet, men lever fortsatt i beste velgående. Bildene nedenfor viser hvor mye farger og materialer betyr. Mørkegrønn velur gjør stolen eksklusiv, mens det bladmønstrede stoffet gir den et friskt og lekent preg.

 

Foto: IKEA

Bruk IKEA-katalogen som inspirasjonskilde. Det er vel anvendt tid.

By |2017-10-07T12:31:55+00:00oktober 7th, 2017|Ukategorisert|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar