På besøk hos Frandsen

Frandsen Project har i over 40 år designet og markedsført lamper spesielt rettet mot restauranter, hoteller, barer og butikker. Som mange sikkert har fått med seg jobber vi mye med både hotell og restaurant. Vi var derfor ikke vonde å be da Frandsen inviterte oss til sitt hovedkontor i Horsens i Danmark. 

Frandsen Project er en del av Frandsen Group. Den består av Frandsen Project, Frandsen Lighting, som designer og produserer lamper for privatmarkedet, og Verpan, som designer både lamper, møbler og tepper.

Vi besøkte Frandsen på deres hovedkontor i Horsens. I bygget, som er hele 7,600 kvadratmeter stort, har de både showroom, kontorer, lager og designere.

Frandsen Project legger vekt på kvalitet, teknologi og miljø. Hvert prosjekt er forskjellig og man har derfor mulighet til å få lamper spesialdesignet. Kanskje du vil ha den ene lampen bare litt mindre? Eller kanskje bryteren skal være et annet sted? Du får i hvert fall mulighet til å få en lampe ingen andre har. Og det setter hotellene pris på.

Dagen ble avsluttet med en hyggelig lunsj og musikkfestival. Vi takker for et fint besøk, det er alltid gøy å se hvor og hvordan leverandørene våre jobber!

By | 2017-09-03T07:42:38+00:00 september 3rd, 2017|Ukategorisert|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar