MAKSIMAL UTNYTTELSE 2017-06-12T15:40:18+00:00

Project Description

MAKSIMAL UTNYTTELSE 

Detaljer

Oppdragsgiver: Privat
Fakta: Totalrehabilitering av baderom
Ferdigstilt: 2016
Sted: Oslo
Foto: Espen Grønli

 

Sammendrag

Utgangspunktet var et trangt toalett med oppussingsbehov og en kunde som drømte om nytt gjestebad med ekstra oppbevaringsplass til toalettartikler. Siden grunnflaten bare var 1,8 kvadratmeter, måtte vi tenke smart for å innfri kundens ønske.

Arealet er utnyttet maksimalt, og løsningen er minimalistisk. De hvite flisene på vegger og gulv får rommet til å virke større. Det gjør også LED-lyset som er installert rundt den nedsenkede himlingen. En glassvegg skiller dusjen fra resten av rommet uten å gjøre det mindre. Døren som sammen med glassveggen utgjør dusjkabinettet, kan åpnes 90 grader når dusjen ikke er i bruk. Slik frigjøres gulvplassen.

Speilet over toalettet skjuler et innbygget skap til toalettartikler. Toalettskålen er mindre enn standard størrelse, og den dekorative, avrundede servanten tar liten plass. Veggnisjen i dusjen sørger for plass til dusjartikler. Alt du trenger er på plass – ingenting mangler.