RANDSTAD2017-12-21T11:53:01+00:00

Project Description

RANDSTAD: FORTELL HVEM DU ER

 

 

Oppdragsgiver: Randstad
Fakta: Design av kontor
Ferdigstilt: 2011
Sted: Bygdøy Allé 1, 0257 Oslo
Foto: Espen Grønli

Det er viktig at interiørløsningene har kundens eget fotavtrykk. En arbeidsplass skal eksempelvis alltid formidle bedriftens identitet og vise hva den står for.

Randstad er blant verdens ledende aktører innenfor bemanning og HR- tjenester. ”Våre medarbeidere er vår største styrke, derfor er det avgjørende å ha de beste menneskene,” sier selskapet i sin strategi. Interiøret på Oslo-kontoret gjenspeiler Randstads nettside og visualiserer to av selskapets nøkkelord: Profesjonalitet og personlig engasjement.

Lokalene er stramt innredet: mørke, rettlinjede møteromsmøbler, minimalt med tekstiler, nakne vegger i hvitt og grått, sofaer og tepper i dempede farger hentet fra den grå fargeviften. Alt signaliserer profesjonalitet. Det er enkelt, solid, stilfullt og lite prangende. Mot denne bakgrunnen fremheves Randstads største aktivum – medarbeiderne. Selskapets store, plakatlignende fotografier gir liv og farge til rommene og viser hvilken plass menneskene har i selskapet.

De to elementene, profesjonalitet og personlig engasjement, smelter sammen i den spesialdesignede resepsjonsdisken. Den er streng i sin utforming, men lav og helt åpen på den siden der besøkende henvender seg. Slik blir resepsjonsdisken inviterende og kontaktskapende samtidig som den understreker likeverdigheten mellom kunde og medarbeider.

Relaterte prosjekter