THON HOTEL SLOTTSPARKEN2017-12-21T11:39:03+00:00

Project Description

THON HOTEL SLOTTSPARKEN

 

 

Oppdragsgiver: Thon Hotels
Fakta: Design av hotell
Ferdigstilt: 2016
Sted: Wergelandsveien 5, 0166 Oslo
Foto: Espen Grønli

Det finnes dem som må bo sammenhengende borte i så lang tid at hotellet blir et reservehjem. Ved å forene hotellets fordeler med leilighetens kvaliteter har vi skapt omgivelser der man kan føle at man er hos seg selv – uten å være det.

Det finnes dem som må bo sammenhengende på hotell i så lang tid at hotellet blir et reservehjem. Thon Hotel Slottsparken tilbyr leiligheter til denne gruppen. Da vi renoverte bygget, var målet å forene hotellrommets fordeler med leilighetens kvaliteter.

De er gjerne flere kolleger som deler disse leilighetene. Oppholdsrommet innredet vi derfor slik at det faller i smak hos de fleste. Det er enkelt, greit og innbydende, men med noen fargeklatter som bryter det litt nøytrale preget og gir liv til interiøret. Rosa lenestoler, turkise stolseter og vakre glassgjenstander der turkis er den gjennomgående fargen gir gode omgivelser for avkobling. Den blågrå kjøkkeninnredningen fungerer nesten som en dus fondvegg.

Soverommene er innredet som hotellrom av god standard. Sengen har fint hodegjerde. Det vakre tapetet på veggene er holdt i rosa og samme rolige blågrå farge som i kjøkkenavdelingen. Når flere deler leiligheten, er det viktig at soverommene er velutstyrte slik at det blir mulig å trekke seg tilbake når man har behov for det. Derfor finnes det både TV og arbeidsplass på hvert rom. De tette gardinene som går fra tak til gulv, gjør det mulig å stenge verden ute. Rommet er et sted for hvile.

Relaterte prosjekter