BAK FASADEN PÅ EN GRÅ BYGÅRD

2018-11-09T20:52:13+00:00

Leiligheten, som ligger i en gammel bygård, var trist og nedslitt. Eierens bestilling var tredelt: en helt ny og tidsmessig planløsning, moderne innredning og et interiør med personlig preg. Skal noe prosjekt forsvare betegnelsen ”total makeover”, må det være dette.

PRINSESSEALLEEN

2018-11-09T20:54:47+00:00

Man må ikke velge én stil for at resultatet skal bli flott, noe dette rekkehuset er et godt eksempel på. Her er det lekne, det elegante og det mørkt maskuline blandet på en slik måte at atmosfæren varierer fra rom til rom. Boligen viser også at utstrakt bruk av mørke fargetoner gir en dybde som det er vanskelig å oppnå i hvite interiører.

TILVALG LØNNER SEG I LENGDEN

2018-02-19T15:49:55+00:00

Eiendomsutviklere tenker ikke alltid som boligkjøpere. Standardisering og effektivitet er nøkkelord, og nye boliger skiller seg derfor lite fra hverandre. I den grad kunden får endre på noe, må vanskelige valg ofte gjøres svært raskt. Å bruke tilvalgsarkitekt kan være en god investering.

EN BOLIG UTENOM DET VANLIGE

2018-12-05T14:24:36+00:00

To tidsepoker møtes i denne gamle villaen. Huset er forvandlet til en moderne og funksjonell bolig, men har samtidig bevart sin karakter. Målet var ikke å gjenskape det opprinnelige uttrykket, men å utvikle løsninger som forener det klassiske med en stil som treffer vår tid.

RØFT OG MASKULINT

2018-03-02T13:53:56+00:00

Eieren av denne leiligheten ønsket et mer personlig uttrykk. Oppdraget omfattet planløsning, møblering, belysning og material- og produktvalg. Ved hjelp av farger, materialer og spennende belysningseffekter forvandlet vi den litt anonyme leiligheten til et hjem som forteller hvem som bor der.

TETT OG MØRKT BLIR LYST OG LUFTIG

2017-12-21T10:38:30+00:00

Utgangspunktet var en mørk bolig der gulnet furu var det dominerende materialet både på gulv, vegger og i tak. Oppdraget var å gjøre rommene lysere og å skape en mer tidsmessig atmosfære i boligen. Alle gulv ble slipt og hvitoljet, og takene ble malt hvite.

TILPASSET OMGIVELSENE

2017-12-21T10:44:08+00:00

I dette prosjektet var hovedideen å fjerne skillet mellom leiligheten og det omkringliggende fjordlandskapet. Vi brukte naturens fargepalett på en måte som gjør at interiøret samspiller med årstidene. Elegante belysningsløsninger gjør at ingenting tar oppmerksomheten bort fra de vakre omgivelsene.

SLIK LYKKES DU MED FARGER

2017-12-21T10:58:41+00:00

Selv om du har en helt grei bolig, kan det være behov for å endringer som øker trivselen. I dette tilfellet skapte vi skiftende miljøer tilpasset de ulike familiemedlemmene: en røff ungdomsavdeling, et lyst og delikat jenterom og et stilrent foreldresoverom.

FORANDRE OG BEVARE

2017-12-21T10:59:25+00:00

Noen boliger har kvaliteter som gjør at rehabilitering må utføres med nennsom hånd. Dette huset utmerket seg ved arkitektoniske detaljer, materialbruk og førsteklasses håndverk. Det var aldri tvil om at både teglsteinen, den flotte trappen og de opprinnelige veggene skulle være med videre. 

MAKSIMAL UTNYTTELSE

2017-12-21T11:01:05+00:00

Utgangspunktet var et trangt toalett med oppussingsbehov og en kunde som drømte om nytt gjestebad med ekstra oppbevaringsplass til toalettartikler. Siden grunnflaten bare var 1,8 kvadratmeter, måtte vi tenke smart for å innfri kundens ønske.

Load More Posts