THON HOTEL SKI

OPPDRAGSGIVER
FAKTA
FERDIGSTILLELSE
FOTOGRAF
STED

Thon Hotels
Design av frokostrestaurant
2016
Espen Grønli
Jernbaneveien 8, 1400 Ski

Konferansehotellet ligger midt i sentrum, like ved Ski stasjon og Ski storsenter. Oppdraget vårt var å designe en innbydende frokost- og lunsjsal med tilhørende toaletter som ivaretar kravene til universell utforming. 

For å få plass til alle gjestene måtte vi utvide lokalet. Den nye delen ligger litt lavere enn den gamle, og forskjellen i gulvhøyde ga utfordringer når det gjelder tilgjengelighet og universell utforming. I samarbeid med Hille Melbye Arkitekter fant vi en god og funksjonell løsning.

Logistikk og flyt var nøkkelord i arbeidet med møbleringsplan og plassering av kjøkken og buffeter. Resultatet er en fleksibel frokostsal der arealet er maksimalt utnyttet, og der deler av lokalet kan skjermes av for å gi plass til lukkede selskaper og arrangementer på kveldstid.

Materialer og farger er valgt for å gi gjestene en lun, behagelig og forfriskende start på dagen. Ulike mønstre og farger utfyller hverandre og deler frokostsalen inn i forskjellige soner. Toalettene er holdt i i nøytrale naturfargede fliser.

Samarbeidspartnere: Hille Melbye Arkitekter

KONTAKT OSS HER

Copyright Ramsøskar