Ramsøskars råd nr. 3 til boligutviklerne: Tilby skreddersøm

Planløsninger og konseptpakker var tema for de to forrige blogginnleggene. Vårt tredje råd er å tilby ytterligere spesialtilpasning etter at boligkjøpet er gjennomført.

Veiledning fra en spesialist som kjenner boligprosjektet til bunns gir stor merverdi. Interiørarkitektens råd og beslutningsstøtte bidrar til gjennomtenkte, smarte løsninger og et personlig uttrykk som får kundens nye hjem til å virke spesialdesignet.

Sett fra vårt synspunkt vil boligutviklere som samarbeider tett med interiørarkitekter derfor kunne tilby et bedre produkt enn konkurrentene samtidig som de får en langt tydeligere profil i boligmarkedet enn de har i dag.

Eksempelet nedenfor viser hvordan vi hjalp et ektepar med å sette sitt eget preg på en standardisert bolig.

Mye av inventaret er spesialdesignet, for eksempel en boksaktig kombinasjon av bokhyller og lukkede skap som ble tilpasset skråtaket i leiligheten.

Fordi barna er flyttet hjemmefra, ble to av soverommene gjort om til vaskerom, kontor og kombinert gjesterom/TV-stue.

Pendellampene over spisebordet er et dekorativt blikkfang. De bidrar dessuten til soneinndeling av den åpne løsningen.

Soverommet er gjennomtenkt ned til minste detalj. Legg merke til det særpregede tapetet og den smekre leselampen. Paletten er rolig og dempet, men effektfulle kontrastelementer liver opp helhetsinntrykket.

Knaggene er et morsomt og dekorativt alternativ til en kjedelig garderobehylle.

Eierne av leiligheten ønsker å bo ute om sommeren. På takterrassen ville de ha utekjøkken, spiseplass, sofagruppe, urtehage og prydbusker.

SE VÅRE BOLIGUTVIKLINGSPROSJEKTER HER
By |2018-02-11T09:12:14+00:00februar 9th, 2018|Ukategorisert|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar