Referanser

Interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar ble for noen år siden engasjert til å innrede et stort hotell i Brüssel – Thon Hotel EU. Resultatet ble så vellykket – og samarbeidet så godt – at vi i Olav Thon Gruppen valgte å engasjere ham som vår faste interiørarkitektforbindelse for både nybygg og renoveringer, store som små. Vi ser resultater av arbeidet – og våre gjester er meget begeistret for hotellenes nye uttrykk. Som designansvarlig i Olav Thon Gruppen har jeg hele tiden arbeidet tett sammen med Trond Ramsøskar. Det har vært et inspirerende, utfordrende og givende samarbeid. Med sin artistiske sans har Ramsøskar satt sitt preg på interiørene, samtidig som han har vært lydhør for våre krav: Vi ønsker friske, glade og fargerike interiører som gir gjestene en spesiell opplevelse, langt fra den hjemlige sfære. Men alltid med sans og hensyntagen til hotellets egenart. Ramsøskar er resultatorientert og har et godt grep på praktiske løsninger. Han er rask og effektiv samtidig som hver enkelt oppgave behandles seriøst. Han er meget behagelig – ja rett og slett morsom – å samarbeide med. Som representant for Olav Thon Gruppen kan jeg gi Trond Ramsøskar vår aller beste anbefaling.

Sissel Berdal Haga
Sissel Berdal Haga Designansvarlig i Olav Thon Gruppen

Trond Ramsøskar var vår interiørarkitekt når vi skulle pusse opp et nyinnkjøpt murhus fra 1929. Det var en fantastisk opplevelse både med hensyn til prosess og resultat. Vi engasjerte Trond til også å være interiørarkitekt for leilighet på fjellet, utleieleiligheter og sist men ikke minst to virksomheter i henholdsvis Oslo og Stavanger. Trond har noen unike egenskaper som vi falt for. Han forstår kunden, behovet, funksjonen og ikke minst økonomien når han utarbeider sine forslag. Utleieleilighetene ble utstyrt fra Ikea, mens huset hadde litt dyrere valg. Viktig egenskap. Kontorløsningene var så gode at vårt reklamebyrå engasjerte ham for å gjøre det samme i deres lokaler. Sist, men ikke minst så er han ryddigheten selv. Fra tegning til økonomi. I hans bransje er det ikke mange konkurrenter på disse områdene. Trond Ramsøskar Interiørarkitekter er et bra sted å være kunde.

Øyvind Sandvik
Øyvind Sandvik Bolig og Kontor

Trond Ramsøskar var engasjert som rådgiver på Sørenga utbyggingen i forbindelse med utvikling og salg av flere byggetrinn. Han bistod i rådgivning og beslutning om innvendig standard og design samt utarbeidet tilvalgspakker i forskjellige stilarter, i tillegg til møter med enkelt kunder. Designpakkene ble meget godt mottatt i markedet og bidro i stor grad til vår salgssuksess på Sørenga i årene 2009 - 2013.

Trude Larsen
Trude Larsen Bolig

Trond Ramsøskar har vært vår interiørarkitekt i over 15 år. Han har et unikt øye for å lese din smak, samtidig som han alltid setter sin signatur på arbeidet. Han er fantastisk på fargevalg og spennende kombinasjoner. Jeg er spesielt fornøyd med badet som er som en liten oase, samt den lange klassiske gangen som han på en rafinert måte har klart å integrere inn i resten av leiligheten i stedet for at den blir liggende som en ensom, trang tarm.

Kristin Zachariassen
Kristin Zachariassen Bolig

Vi har benyttet Trond som interiørarkitekt i to runder, og har anbefalt ham til flere venner. Trond forsto raskt hvilken type mennesker vi er, og kom med forslag som passet vår stil, bare dro oss litt lenger enn det vi ville turt på egen hånd. Det var også moro å jobbe sammen med han og vi lærte mye. Han laget gode tegninger og forklaringer slik at anbudene vi fikk fra håndverkerne kunne sammenlignes. Vi hadde også med oss Trond på de ukentlige møtene med håndtverkerne, noe som var en stor trygghet idet han var flink til å diskutere og finne løsninger sammen med disse når noe uventet skjedde. Vi er svært godt fornøyd med resultatet av hans arbeide og anbefaler han med glede!

Elin Stange Heikvam
Elin Stange Heikvam Bolig

Vi har brukt Trond Ramsøskar ved to anledninger og er storfornøyde. Spesielt vil vi nevne evnen hans til å finne gode kombinasjoner av tekstiler og farger. Han finner ut hva vi liker, men samtidig "strekker" han oss litt og resultatet blir alltid bra ! Trond er også god på å finne smarte og praktiske løsninger som ikke koster så mye. Han er verdt hver krone. Merete og Rolf.

Rolf Hanche-Olsen
Rolf Hanche-Olsen Bolig

Trond ga oss løsninger som varer og som vi ikke blir lei etter et par år. Han ble først kjent med oss før han skisserte løsninger som vi er veldig fornøyd med, men som vi ikke hadde kommet på selv.

Marianne Lund Eriksen
Marianne Lund Eriksen Bolig

Trond er kreativ og nytenkende, uredd, ambisiøs og gøy å jobbe sammen med.

Ida Festervoll
Ida Festervoll Tidligere daglig leder NIL (Norske Interiørarkitekters og møbeldesigneres landsforening)

KONTAKT OSS HER

NOEN AV VÅRE KUNDER

Copyright Ramsøskar