REFERANSER 2017-05-18T12:46:04+00:00

Referanser

«Som designansvarlig i Olav Thon Gruppen har jeg hele tiden arbeidet tett sammen med Trond Ramsøskar. Det har vært et inspirerende, utfordrende og givende samarbeid. Ramsøskar er resultatorientert og har et godt grep på praktiske løsninger. Han er rask og effektiv samtidig som hver enkelt oppgave behandles seriøst.»

– Sissel Berdal Haga
Designansvarlig, Olav Thon Gruppen

«Trond har noen unike egenskaper som vi falt for. Han forstår kunden, behovet, funksjonen og ikke minst økonomien når han utarbeider sine forslag. Kontorløsningene var så gode at vårt reklamebyrå engasjerte ham for å gjøre det samme i deres lokaler».

– Øyvind Sandvik
Kunde, privat og kontor

«Trond Ramsøskar var engasjert som rådgiver på Sørenga utbyggingen i forbindelse med utvikling og salg av flere byggetrinn. Designpakkene ble meget godt mottatt i markedet og bidro i stor grad til vår salgssuksess på Sørenga i årene 2009 – 2013».

– Trude Larsen, Bolig

«Trond Ramsøskar har vært vår interiørarkitekt i over 15 år. Han har et unikt øye for å lese din smak, samtidig som han alltid setter sin signatur på arbeidet. Han er fantastisk på fargevalg og spennende kombinasjoner».

– Kristin Zachariassen, Bolig

«Vi har benyttet Trond som interiørarkitekt i to runder, og har anbefalt ham til flere venner. Trond forsto raskt hvilken type mennesker vi er, og kom med forslag som passet vår stil, bare dro oss litt lenger enn det vi ville turt på egenhånd».

– Elin Stange Heikvam, Bolig

«Vi har brukt Ramsøskar ved to anledninger og er storfornøyde. Spesielt vil vi nevne evnen til å finne gode kombinasjoner av tekstiler og farger. De finner ut hva vi liker, men samtidig «strekker» de oss litt og resultatet blir alltid bra ! De er også god på å finne smarte og praktiske løsninger som ikke koster så mye».

– Rolf Hanche-Olsen, Bolig

«Ramsøskar ga oss løsninger som varer og som vi ikke blir lei etter et par år. Han ble først kjent med oss før han skisserte løsninger som vi er veldig fornøyd med, men som vi ikke hadde kommet på selv».

– Marianne Lund Eriksen, Bolig

«Trond er kreativ og nytenkende, uredd, ambisiøs og gøy å jobbe sammen med».

– Ida Festervoll, Tidligere daglig leder i Norske Interiørarkitekters og møbeldesigneres landsforening

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Kontakt oss
Kontakt oss

Noen av våre kunder