Hvert år gir Norske Interiørarkitekters og møbeldesigneres landsforening (NIL) ut en årbok med høydepunkter fra det foregående året. Her finnes eksempler på utforming av kontorer, skoler, hoteller, showrom, serveringssteder, butikker og boliger i tillegg til det siste innen møbeldesign. Nå jobber de med årboken for 2017 som kommer ut til våren. Ramsøskar Interiørarkitekter har tre prosjekter med i årboken; et kontorprosjekt, et hotell og et boligprosjekt.

Arvato

I dette prosjektet var målet å skape en effektiv og hjemmekoselig samarbeidsarena som utløser motivasjon og energi hos medarbeiderne. Dynamisk soneinndeling kombinert med kreative visuelle elementer gir gode opplevelser i hverdagen, og skreddersøm går hånd i hånd med flerbruksmuligheter. Alt dette bidrar positivt til arbeidsmiljø og produktivitet.

SE HELE PROSJEKTET

Thon Hotel Orion

Det snart 50 år gamle Hotel Bergen Brygge har nettopp gjennomgått en dobbel forvandling. Det er totalrehabilitert, og det opprinnelige Orion-navnet er tatt tilbake. Vår oppgave var å oppgradere budsjetthotellet til eksklusivt businesshotell. Bestillingen lød på bl.a. utvidet konferanseavdeling, nye kontorer, nytt og større kjøkken, større restaurant, ny lounge og suiter i øverste etasje.

SE HELE PROSJEKTET

Bak fasaden på en grå bygård

Leiligheten, som ligger i en gammel bygård, var trist og nedslitt. Eierens bestilling var tredelt: en helt ny og tidsmessig planløsning, moderne innredning og et interiør med personlig preg. Skal noe prosjekt forsvare betegnelsen ”total makeover”, må det være dette.

SE HELE PROSJEKTET

Vi gleder oss veldig til å se årboken! Gjør du?

By |2018-03-10T22:37:32+00:00mars 10th, 2018|Ukategorisert|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar