Thon Hotel Kirkenes: Orkesterplass til naturen

Finnmark er storslått, værhardt og vakkert. Inntrykkene er mange og vekslende: Midnattssol, mørketid, storm og stille gir opplevelser som hotellgjestene husker lenge. Derfor lot vi naturen spille hovedrollen da vi softrenoverte restaurant og resepsjon.

I spisesalen var utsikten styrende for møbleringsplanen. Fordi naturopplevelsen er blant hotellets største fortrinn, må ingenting står i veien for den. De store vinduene har derfor kun florlette gardiner som kan trekkes for ved behov.

Viltre tapetmønstre 1: Konseptet er nøkternt og enkelt, men uten kontrastelementer ville det ha blitt tamt og kjedelig. Fargerike fantasivekster med blikkfangeffekt gir energi til interiøret.

Viltre tapetmønstre 2: Alle globusene på resepsjonsveggen understreker at Kirkenes er et viktig knutepunkt på grensen mellom øst og vest.

Restauranten betjener både hotellgjestene, lokalbefolkningen og andre tilreisende. En krabbetank i glass signaliserer at den har spesialisert seg på sjømat.

Kjøkkenet og buffetene er helt nye, og elegante belysningsløsninger fremhever de delikate rettene. Det friske tapetet har flis-mønster.

By |2018-08-05T10:12:37+00:00august 5th, 2018|Ukategorisert|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar