Vi trenger flere gode kolleger

Ramsøskar vokser og får stadig mer å gjøre. Vår rådgiverrolle er dessuten i rask utvikling i takt med at digitalisering, urbanisering og behov for bærekraftige løsninger stiller nye krav til både samarbeidsformer og fysiske omgivelser.

Vi vil være aktivt med i denne utviklingen og trenger flere engasjerte, dyktige spillere på laget! Hvis du er arkitekt eller interiørarkitekt, faglig sterk, brenner for innovasjon og ønsker å påvirke utformingen av fremtidens arbeidsplasser og boliger, vil vi gjerne snakke med deg.

Innenfor næringseiendom arbeider vi med bl.a. mulighetsstudier, leietakertilpasning, aktivitetsbaserte arbeidsplasser, utvikling av kontorhotell og co-working-løsninger.

Innen boligutvikling har vi ansvar for alt fra innredning av privatboliger til utvikling av større boligprosjekter. Vi gjør optimalisering av planløsninger i samarbeid med arkitekt og utbygger, utvikling av tilvalgspakker og skreddersøm for boligkjøpere.

Våre nye medarbeidere vil jobbe med design og prosjektering – fra konsept til ferdigstillelse. De vil også få mulighet til å være prosjektledere.

Hos Ramsøskar har vi det gøy på jobben. Fagmiljøet er utviklende, kundene er spennende, og arbeidsmiljøet er godt og inkluderende. Vi holder til midt i Oslo sentrum.

Vi håper å høre fra deg.  Del gjerne.

STILLINGSANNONSEN FINNER DU HER