Våre favorittprosjekter i 2017

Året er snart slutt, og det er på sin plass med en liten vareopptelling. Ramsøskar Interiørarkitekter har hatt mange spennende prosjekter i 2017.

Våre beste øyeblikk har vi når vi kan konstatere at resultatet er blitt nøyaktig slik kunden ønsket det. Det er målet vårt. Systematisk, tålmodig og detaljorientert arbeid er virkemidlet.   Kundetilfredshet gjør oss glade – det er vår eksistensberettigelse.  Alle kunder skal være fornøyde. Likevel får noen prosjekter en større plass i hjertene våre enn andre. Her er våre favoritter i år: ett kontorlokale, én bolig og ett hotell.

Kontor: Arvato

Arvato Finance AS investerer i det fysiske arbeidsmiljøet. Da nye fellesarealer ble utviklet, var målet å skape en effektiv og trivelig samarbeidsarena med høy wow-effekt. Uttrykket er kult, ungt og uformelt: Slike miljøer får jobbsøkere lyst til å bli en del av.

Resepsjonsområdet er kombinert med et stort sosialt torg. Dette består av tydelig adskilte soner samtidig som hensynet til flyt og balanse er ivaretatt. Det finnes gjesteplasser, mobile arbeidsstasjoner, små møtesoner, stillesoner for telefonsamtaler og rom for små sosiale arrangementer.  Ved større anledninger fungerer hele arealet som ett lokale.

Bolig: Total makeover

Leiligheten ligger i en gammel bygård og var trist og nedslitt. Eieren ønsket seg en ny og tidsmessig planløsning, moderne innredning og et interiør med personlig snert.  Flere vegger ble revet, og et stort og flott allrom gir nå plass til arbeidskjøkken, spisestue og en tv- og sofasone med en stor plassbygget bokhylle. Eieren la vekt på at stemningen i oppholdsarealet skulle være lun og behagelig. Veggene og bokhyllen ble derfor malt i en dyp blåtone.

Spennende belysningsløsninger er et av boligens fremste kjennetegn. Kjøkkenbenken lyses opp av eksklusive veggarmaturer i sort stål og messing. Disse ble valgt pga. nærheten til stuedelen av rommet. I tillegg ble det bygget en smart pendelløsning over spisebordet: Her kan lampene flyttes avhengig av hvor mange man ønsker å dekke til.

Hotell: Thon Hotel Orion, Bergen

Det 50 år gamle Thon Hotel Orion ligger attraktivt til mellom Bryggen og Håkonshallen. Vår oppgave var å oppgradere det tidligere budsjetthotellet til businesshotell. Vi ville skape en luksuriøs og behaglig atmosfære, og virkemidlene var materialer og farger. Mørke tresorter, messing, marmor og bløt velour bidrar til det litt fornemme uttrykket. Det samme gjør spesialdesignede lysinstallasjoner og lysekroner. Hotellet glir inn som et sprekt og moderne element i et nabolag som vitner om Bergens lange historie og internasjonale orientering.

By |2017-12-26T11:35:13+00:00desember 26th, 2017|Ukategorisert|0 kommentarer

Legg igjen en kommentar