I 2018 skjer det ting hos Ramsøskar

Ramsøskar Interiørarkitekter står på terskelen til et nytt år i vekstens tegn. Den digitale hverdagen krever at vi tilpasser oss nye og fleksible arbeidsformer. Urbanisering, endrede samfunnsstrukturer og bærekrafthensyn krever nytenkning og helt nye løsninger. Vår rolle som rådgivere og løsningsarkitekter er i støpeskjeen.

Våre lokaler

8.januar utvider vi kontorlokalene og overtar resten av 2.etasje i Pilestredet 15 A. Her skal vi bygge opp et sterkt fagmiljø med utgangspunkt i vår filosofi om at veien til faglig utvikling går gjennom bevisst og systematisk rekruttering av unge talenter. Ramsøskars styrke er at vi representerer en blanding av solid erfaring og evne til frisk nytenkning.

Kontorlokalene påvirker bedriftens verdiskaping

Hos Ramsøskar mener vi at kontorlokalene er en sentral produksjonsfaktor.  Å tenke strategisk rundt innredning av arbeidsplassene er like viktig som å tenke strategisk rundt produkter, markeder, konkurrenter og rekruttering.  Arvato Finance AS har forstått dette. Selskapet bestilte en samarbeidsarena som skaper trivsel og motivasjon og som viser at Arvato er opptatt av medarbeiderne sine. Les mer om det spennende prosjektet vårt i Næringseiendom nr 6/2017

Trond utvider skribentvirksomheten

Trond brenner for faget sitt og er en tydelig stemme i den offentlige debatten om utforming av arbeidsplasser, boliger, hoteller og restauranter. Han blir ofte sitert og intervjuet. Nå blogger han dessuten for Thon Eiendom og Næringseiendom. Smakebiter finner du her.

Vi gleder oss til et spennende og lærerikt 2018!