I morgen braker det løs. Arendalsuka, Norges største politiske møteplass, åpner dørene. Sentrale aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv møter hverandre og publikum til debatt og ”utforming av politikk for nåtid og framtid”.

stoler, natur, Arendal, veranda, sommer

Arendalsuka er et gigantisk arrangement med store krav til logistikk. Det er for eksempel imponerende at Arendal og omegn klarer å ta mot så mange overnattingsgjester på en gang.

Thon Hotel Arendal er en av aktørene som kommer til å stå på sent og tidlig for at gjestene skal få maksimalt ut av Sørlands-oppholdet. Hotellet på Tyholmen var opprinnelig losji for tyske murere som bygget Trefoldighetskirken sist på 1800-tallet. Siden ble det hotell, og etter omfattende rehabilitering og standardheving er det i dag et moderne businesshotell.

Ramsøskar deltok i rehabiliteringsprosjektet fra begynnelse til slutt. Grunnideen var å skape et lekkert og brukervennlig miljø med appell til nye kundegrupper og god logistikk for ansatte og gjester. Hotellet skal oppleves som luksuriøst og behagelig; et sted der gjestene både kan jobbe og nyte late sommerdager.

hotellrom, soverom, interiør, interiørarkitektur

På hotellrommene er det brukt duse toner fra hele sommerens palett. Hodegjerdet er Ramsøskar-design. Behagelig belysning innbyr til ro og hvile etter innholdsrike dager.

sittegruppe, sofa, hotell, Arendal

Interiøret preges overskudd og fargeglede. Man kan forestille seg at det speiler sommerdagen utenfor. Hvem får ikke energikick i slike omgivelser?

Maritim stemning med ny vri: Tapetmønsteret er helt uten blåfarge, men spiller på bildet vi har av vår sørligste kyststripe. Sandstrender og solrike dager er det de fleste søker når de drar dit.

restaurant, spisebord, hotell

Frokostsalen har vidt utsyn over omgivelsene, og fargene harmonerer perfekt med tonen i kystlandskapet på den andre siden av vindusglasset. De flotte lampene er Ramsøskar-design.

blomstertapet

Sort, sølv, fiolette toner og frodige fantasivekster – i sum et vakkert uttrykk.

uteservering, veranda, hotell, arendal

Det nye påbygget i 6.etg. gir nærkontakt med sjøen og byen. Frokostsal, lounge og terrasse ligger høyt og fritt og gjør det mulig å nyte både klare morgener og lune kvelder midt i sørlandsidyllen.