Farger: Sommerens ulike ansikter

Sommer betyr late dager, sene kvelder og pause fra den rutinepregete hverdagen. Årstiden gir overskudd og rom for fornyelse og kreative sprell. Ganske mange av oss bruker litt av ferien til å friske opp boligen eller hytta. Hvorfor ikke hente inspirasjon i sommerens fargetoner?  Vi har laget tre eksempler.

Skandinavisk sommernatt

Denne delikate paletten er voksen, men likevel ikke kjedelig. Spreke mønstre og morsomme dekorgjenstander sørger for en leken og hyggelig atmosfære. Naturmaterialene tre og ull er dominerende, mesteparten av tekstilene er lyse og lette og fargetonene er duse og behagelige.

Juicyfruit

Midtsommerpaletten er ung og frekk. Den speiler hav, himmel, frodige frukter og brennende solskinn på sydlige breddegrader. Overraskelser og sterke kontraster er en selvfølge, og det geometriske spillet i tekstilmønsteret gir et ekstra spennende interiør.

Myk augustkveld

Når året er på sitt aller lyseste, får mange behov for å trekke seg tilbake til mørkere omgivelser. Denne paletten skaper en lun ”hulestemning”. Den er dunkel, grønn og frodig akkurat som sensommernatten, og den setter alt det lyse inn i en roligere ramme.  Materialene er eksklusive og holdbare og uttrykket kontinentalt.