Fyrstikkbakken 14: Innovativ boligutvikling

Sammen med AF Eiendom, LINK arkitekter og Birk & Co har Ramsøskar Interiørarkitekter utviklet 160 leiligheter i Fyrstikkbakken 14. Prosjektet utmerker seg ved store medvirkningsmuligheter for boligkundene. Et godt eksempel er leiligheten der kjøperen selv kan bestemme om boligen skal være en femroms eller en treroms med hybel.

Ramsøskar kom inn i prosjektets sluttfase og har hatt ansvar for fargesetting av møbleringsplaner, tilrettelegging av attraktive salgstegninger og forslag til utforming av sosiale soner i inngangspartiet.

I utviklingsprosessen har arkitekt, interiørarkitekt og designere flyttet mentalt inn i hver eneste boenhet for å optimalisere løsningene. Det er lagt stor vekt på detaljer eller wow-faktorer som vi kaller det. Leilighetene har tre ulike interiørstiler som standardløsninger: Vanilje, Pepper og Safran. Ønsker kunden en annen stil enn den leiligheten er planlagt med, kan denne velges.

Fyrstikkbakken 14 er det første kommersielle boligprosjektet som er basert på FutureBuilts miljøstrategi og ambisjonsnivå.

Salgsstart: 1.desember 2020.

Du kan lese mer om det spennende prosjektet her.