Noen av våre kunder

Har du spørsmål til oss? 

Vi skaper funksjonelle og inspirerende omgivelser overalt der mennesker lever og arbeider.

Som et av Norges ledende interiørarkitektkontorer er porteføljen vår bred og dekker kontor, hotell, restaurant, kjøpesenter, bolig og boligutvikling. Vi bruker kompetansen på tvers av forretningsområdene og er i front når det gjelder utvikling av helt nye konsepter. 

Selskapet eies av interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar og har omlag 20 dyktige medarbeidere.

OmBloggProsjekterKontakt

"Arbeidsplasser som fungerer 100% i dag, gjør kanskje ikke det i morgen. Digitalisering, nye arbeidsmåter og nye måter å møte kundene på gjør det nødvendig å planlegge annerledes enn tidligere. Svaret er å gjøre lokalets endringspotensial til et styrende prosjekteringsprinsipp. Vi må rett og slett ta med i beregningen at omstilling skjer til en hver tid - og planlegge for det. Fleksibilitet er nøkkelordet"

- Interiørarkitekt MNIL Trond Ramsøskar


YARA

Yara ønsket å forbedre et eksisterende kontorlokale. Målet var god soneinndeling, funksjonelle arbeidsplasser og et sårt tiltrengt fellesområde. Det nye kontoret har et sterkt preg av biofilisk design.

EVO NANNESTAD

Treningskjeden EVO har åpnet helt nytt treningssenter over to etasjer i et tidligere bankbygg. Vår oppgave var å utforme lokalene på en slik måte at selskapet kan realisere sin filosofi: å tilby effektiv styrketrening til alle typer kunder - både folk som har holdt på i årevis og folk som aldri har løftet en vektstang.

THON FLEX

Kontorhotellet i Karl Johans gate 16 har en frisk ambisjon: Det skal passe for alle. Har du behov for en arbeidsplass to ganger i måneden, får du det. Trenger du et tradisjonelt kontor, får du det også. Behøver du en mellomting, er heller ikke det noe problem. Det nye konseptet har, ikke uventet, fått navnet FLEX. 

INFRONT

Infront er et teknologiselskap som utvikler tjenester rettet mot finansnæringen. Bedriftskulturen er formell, og det var derfor naturlig å velge et stramt grunnkonsept som ble myket opp med ulike virkemidler. Interiøret henter farger fra selskapets designmanual, noe som bidrar til å gjøre lokalene til en del av selskapets signatur.

THON FLEX VIKA ATRIUM

Kontorhotellet består av én etasje med felles lobby, sosial sone, møterom, stillerom, kjøkkenavdeling og andre praktiske fasiliteter. Den er innredet med kontorer for 2-12 personer, men lettvegger gjør at leietakerne kan utvide og krympe virksomheten sin etter behov. En rekke ulike planløsninger kan realiseres ved hjelp av enkle grep.

QUALIFIED PROFFESSIONALS

Qualified Professionals arbeider med leder- og spesialistrekruttering i en rekke bransjer. Lokalene har derfor et formelt og representativt uttrykk, og interiøret gjenspeiler selskapets egen designmanual når det gjelder former og farger.

  • Vi har god forretningsforståelse og kjenner markedene vi betjener.
  • Sammen med kunden avklarer vi behov og ambisjonsnivå, utvikler konsept, prosjekterer og følger opp helt frem til det nøkkelferdig resultatet.
  • Kunden skal sette sitt pres på løsningene. Vår kompetanse skal sikre at resultatet har høy kvalitet.

Send oss en melding, så kontakter vi deg.

Om Ramsøskar Interiørarkitekter

Kontakt oss