Nyheter

Fokus på fellesarealene vil bidra til høyere pris, Eiendomsmegleren nr. 3, 2021

Nybolig- markedet har endret seg mye på kort tid. der volum og standardisering var oppskriften for bare få år siden, stilles det nå helt andre krav.

Trendriktig eller bærekraftig?

Kravet om bærekraftige løsninger påvirker de aller fleste bransjer – også de trendbaserte. Det skaper et interessant dilemma: Er det mulig å forene bærekraft med trendsvingninger?

Liv og Røre

Sammen med Resthon har vi utviklet et helt nytt underholdningskonsept. Først ut er kjøpesenteret på Moa i Ålesund der Liv og røre åpner sine ca. 2000 kvadratmeter i slutten av mai.

Williamsburg Bab & Beer

Det røffe interiørkonseptet går hånd i hånd med matkonseptet som er bygget opp rundt gourmet-kebab og amerikansk craft beer. Den samlede miksen av interiør og serveringstilbud er ment å appellere til de fleste aldersgrupper.

Bekkestua have

Sammen med Profier, AF Gruppen og MAKE Arkitekter utvikler Ramsøskar et spennende og innovativt prosjekt i hjertet av Bekkestua sentrum. Eksisterende boliger og næringsbygg skal rives og erstattes av variert leilighetsbebyggelse.

Konnerudparken

Profier og Drammen Kommune Eiendomsutvikling AS samarbeider med MAKE Arkitekter og Ramsøskar Interiørarkitekter om 108 leiligheter med høy standard i åtte punkthus på Konnerud i Drammen.