Nytt fantastisk bad på bare 2 uker

Som nystartet håndverkerselskap ønsker Revita å hjelpe kundene sine med baderomsdrømmen. I samarbeid med Ramsøskar Interiørarkitekter har de utviklet en ny og lekende lett måte å renovere baderom på.  Designet er komplett, prisen er fast, og garantert leveringstid er to uker fra oppstart.

bad, baderom, interiør

Å pusse opp badet er vanligvis komplisert og tidkrevende. Beslutningsprosessen med valg av farger, fliser og innredning er i seg selv en krevende affære for mange.

  • Deretter skal en mengde detaljer på plass, forskrifter skal etterleves, og kunden må ofte selv være byggeleder for tømrere, murere, malere, elektrikere og rørleggere. Høye kostnader, frustrasjon og forsinkelser følger gjerne med på kjøpet før badet endelig står ferdig, fastslår daglig leder Emil Eike i Revita AS.

Samarbeidet mellom Ramsøskar og Revita har resultert i et produkt som forkorter veien til nytt baderom.  Helhetlige konsepter gjør at kunden kan velge mellom flere vakre og funksjonelle løsninger og slipper å gå seg vill i detaljer.

  • Vi i Revita tilbyr dessuten et komplett gjennomføringsløp frem til badet står klart til bruk. Vårt fagteam har alle nødvendige kompetanser og full kontroll over hele den effektive, sømløse arbeidsprosessen. Med digitale verktøy, førsteklasses logistikk og produkter av høy kvalitet kan vi garantere markedets desidert korteste leveringstid, understreker Eike.

Så langt har Revita lansert tre lekre stiler fra Ramsøskar. For alle konseptene har Ramsøskar laget tekniske tegninger, valgt materialer og produkter og utarbeidet 3D-illustrasjoner som visualiserer baderomsmiljøet i sin helhet for kunden, forteller interiørarkitekt Monica-Marie David-Andersen. Hun er ansvarlig for boligprosjekter hos Ramsøskar.

bad, baderom, ramsoskar, revita, interiør

Stil nr. 1: Nordisk minimalisme

Dette badet er inspirert av nordisk natur. Duse farger skaper samme friske atmosfære som man opplever ute i det nordiske lyset. Møbler i eikelaminat tilfører varme, og sorte, matte detaljer bidrar til et uventet særpreg. Nøytrale fliser og malte flater gir et rent og enkelt inntrykk og gjør det enkelt å oppgradere badet når det blir på tide med forandring.

bad, baderom, ramsoskar, revita, interiør, baderomsinteriør

Stil nr. 2: Betong

Den urbane betongjungelen var inspirasjonskilde for dette badet. En stilren blanding av store, solide fliser, betongstruktur på veggene og møbler i dyp blå utførelse gir et sofistikert og maskulint uttrykk som forsterkes av stramme, rettlinjede detaljer i krom. Taket leveres i sort eller hvitt.

bad, baderom, ramsoskar, revita, interiør, baderomsinteriør

Stil nr. 3: Mørk eleganse

I dette tilfellet lot vi oss inspirere av den tette, dunkle regnskogen. Mørke omgivelser lyses opp av myke spotter og gir assosiasjoner til sollyset som trenger gjennom skogens bladverk. Møbler i sort eik gir sammen med messingdetaljene et elegant preg. Den skimrende mosaikken utvider dusjsonen og har en spennende blikkfangeffekt.

www.revita.no finner du mer informasjon om Revitas bad og muligheten for å bestille gratis befaring.