Nytt kontor med enkle midler

Lokalene til denne offentlige virksomheten var som mange andre: Helt greie, men kjedelige og upersonlige. Prosjektet viser at et nytt og spennende interiør ikke behøver å koste så mye. Ofte er det unødvendig å sette i gang store oppussingsarbeider.

Fellesarealer og møterom ble i dette tilfellet forvandlet ved hjelp av møbler, lyskilder og oppfrisking av overflater. Gjennomgående farger er grønn og turkis med innslag av gul og oransje.

kontor, ramsoskar

Fellesarealets blikkfang er et livlig palmetapet på endeveggen. Det høye, lyse trebordet og de robuste barstolene gjør denne sonen til et samlingspunkt som passer til  møter, sosialt samvær eller en arbeidsøkt. Lampen og lysholderne sørger for nødvendig kontrasteffekt.

kontor, ramsoskar

Over den lange ensformige kjøkkenbenken brukte vi knall gult. Morsomme pærelamper i forskjellige farger bryter opp inntrykket og fungerer samtidig som dekor. Mer skulle det ikke til for å fjerne det anonyme preget.

kontor ramsoskar

Loungen domineres av en lang, turkis sofa med grønne stoler og puffer. Fargepaletten matcher det grønne og gule som er brukt i resten av fellesområdet. I det lille møterommet lot vi gulfargen være enerådende med et sort bord som effektfull kontrast.

kontor ramsoskar

De store møterommene er gjennomført grønne. Bak TV-apparatet er det montert en praktisk magnet-tavle. De små møterommene har lys turkise vegger. Her finner vi igjen høye, lyse trebord og grønne barstoler. Store knagger i eik utgjør smakfull dekor.