Bolig

Boliger skal speile brukernes levemåte. I tett samarbeid med kunden kartlegger vi behov og ønsker. Med dette som
utgangspunkt foreslår vi en personlig stil og en fleksibel planløsning som vil fungere over tid. Vi utarbeider tegninger,
belysningsplaner, farge- og materialkart og spesialdesigner løsninger når det er nødvendig. Mest fornøyde
kunder får vi når vi kan følge prosjektet fra første skisse til nøkkelferdig resultat.

2019-05-13T10:25:13+02:00

FRA ELDRE HUS TIL MODERNE BOLIG

Eierne ønsket seg et mer praktisk og tidsriktig hus. Ved å åpne opp utvalgte rom gjorde vi hele boligen lysere og luftigere. Tydelige soner med tilpasset belysning og en behagelig nordisk fargepalett gir huset et moderne preg.

2019-05-13T11:05:33+02:00

BAK FASADEN PÅ EN GRÅ BYGÅRD

Leiligheten, som ligger i en gammel bygård, var trist og nedslitt. Eierens bestilling var tredelt: en helt ny og tidsmessig planløsning, moderne innredning og et interiør med personlig preg. Skal noe prosjekt forsvare betegnelsen ”total makeover”, må det være dette.

2019-05-13T11:11:36+02:00

PRINSESSEALLEEN

Man må ikke velge én stil for at resultatet skal bli flott, noe dette rekkehuset er et godt eksempel på. Her er det lekne, det elegante og det mørkt maskuline blandet på en slik måte at atmosfæren varierer fra rom til rom. Boligen viser også at utstrakt bruk av mørke fargetoner gir en dybde som det er vanskelig å oppnå i hvite interiører.

2019-05-13T11:58:50+02:00

EN BOLIG UTENOM DET VANLIGE

To tidsepoker møtes i denne gamle villaen. Huset er forvandlet til en moderne og funksjonell bolig, men har samtidig bevart sin karakter. Målet var ikke å gjenskape det opprinnelige uttrykket, men å utvikle løsninger som forener det klassiske med en stil som treffer vår tid.

2019-05-13T13:59:37+02:00

RØFT OG MASKULINT

Eieren av denne leiligheten ønsket et mer personlig uttrykk. Oppdraget omfattet planløsning, møblering, belysning og material- og produktvalg. Ved hjelp av farger, materialer og spennende belysningseffekter forvandlet vi den litt anonyme leiligheten til et hjem som forteller hvem som bor der.

2019-05-13T14:07:52+02:00

TETT OG MØRKT BLIR LYST OG LUFTIG

Utgangspunktet var en mørk bolig der gulnet furu var det dominerende materialet både på gulv, vegger og i tak. Oppdraget var å gjøre rommene lysere og å skape en mer tidsmessig atmosfære i boligen. Alle gulv ble slipt og hvitoljet, og takene ble malt hvite.

2019-05-13T14:10:05+02:00

TILPASSET OMGIVELSENE

I dette prosjektet var hovedideen å fjerne skillet mellom leiligheten og det omkringliggende fjordlandskapet. Vi brukte naturens fargepalett på en måte som gjør at interiøret samspiller med årstidene. Elegante belysningsløsninger gjør at ingenting tar oppmerksomheten bort fra de vakre omgivelsene.

2019-05-13T12:52:39+02:00

SLIK LYKKES DU MED FARGER

Selv om du har en helt grei bolig, kan det være behov for å endringer som øker trivselen. I dette tilfellet skapte vi skiftende miljøer tilpasset de ulike familiemedlemmene: en røff ungdomsavdeling, et lyst og delikat jenterom og et stilrent foreldresoverom.

2019-05-13T12:59:48+02:00

FORANDRE OG BEVARE

Noen boliger har kvaliteter som gjør at rehabilitering må utføres med nennsom hånd. Dette huset utmerket seg ved arkitektoniske detaljer, materialbruk og førsteklasses håndverk. Det var aldri tvil om at både teglsteinen, den flotte trappen og de opprinnelige veggene skulle være med videre. 

2019-05-13T13:01:05+02:00

MAKSIMAL UTNYTTELSE

Utgangspunktet var et trangt toalett med oppussingsbehov og en kunde som drømte om nytt gjestebad med ekstra oppbevaringsplass til toalettartikler. Siden grunnflaten bare var 1,8 kvadratmeter, måtte vi tenke smart for å innfri kundens ønske.

2019-05-13T13:51:37+02:00

ET BAD Å SOVNE TIL

Mange ønsker en rolig og avslappende stund før de går til sengs. Med et spa-inspirert bad blir det mulig å avslutte dagen med senkede skuldre. I dette prosjektet designet  vi et lekkert, privat spa som sikrer velvære-opplevelser akkurat når familiemedlemmene måtte ønske det.

2019-05-13T13:55:33+02:00

BOLIG MED VOKSENAVDELING

Planløsningen ble endret helt da denne eneboligen ble totalrenovert. Eierne ønsket at første etasje skulle dekke foreldrenes behov, mens andre etasje skulle være barnas. Bestillingen for voksenavdelingen var veldig klar: Den skulle holdes i sort og sølv.