OM RESTAURANT2018-12-26T23:00:33+00:00

Restaurant

Opplevelse, funksjonalitet og logistikk er viktige stikkord for et helhetlig restaurantkonsept. Kjøkkenet må
plasseres sentralt slik at matens vei fra grytene til bordet blir kortest mulig. I tillegg gir åpne løsninger
kokkene den plassen de fortjener – som vår tids rockestjerner. Når atmosfæren i restauranten varieres
ved hjelp av materialer, farger, lyseffekter og møbler og uttrykket går hånd i hånd med
serveringskonseptet, blir restauranten en suksess og et sted gjestene vender tilbake til.

2017-12-21T10:34:58+00:00

BRASSERIE BASSIT

Thon Hotel Oslo Airport har 435 rom og ligger like ved Oslo Lufthavn Gardermoen. Det er et typisk konferansehotell som også betjener kunder som må overnatte i forbindelse med reiser. Økt plassbehov gjorde det nødvendig å bygge ut frokostsal, restaurant og loungebar.

2017-12-21T10:37:33+00:00

THON HOTEL SKI

Konferansehotellet ligger midt i sentrum, like ved Ski stasjon og Ski storsenter. Oppdraget vårt var å designe en innbydende frokost- og lunsjsal med tilhørende toaletter som ivaretar kravene til universell utforming. For å få plass til alle gjestene måtte vi utvide lokalet.

2017-12-21T10:58:50+00:00

THON HOTEL HARSTAD

Hotellet betjener både forretningskunder, turister og familier fra distriktet som pga. store avstander synes det er fristende å overnatte når de har ærend i byen. Vårt oppdrag var å designe en frokostrestaurant som faller i smak hos ulike kundegrupper og der kravene til universell utforming er ivaretatt.

2017-12-21T10:59:07+00:00

PALEO ARCTIC

Thon Hotel Lofoten har enestående beliggenhet midt i havna i Svolvær. Hotellets totalrehabiliterte restaurant, Paleo Arctic, speiler synsinntrykket gjestene får og glir derfor umerkelig inn i de naturskjønne omgivelsene. Konseptet rene og kortreiste råvarer, næringsrik mat og godt håndverk.

2017-12-21T11:30:13+00:00

BRASSERIE PALEO

Dette spisestedet kombinerer brasseriets klassiske kjennetegn med eksklusive materialer brukt på utradisjonelle måter. Det vitner om kvalitet og om evne til å tenke utradisjonelt. Åpenhet og innsyn er et bærende prinsipp og en rød tråd i interiøret. Gjestene deltar i matlagingen – om enn på avstand.

2017-12-21T11:36:51+00:00

ARENA BAR OG RESTAURANT

Logistikk og komfort er alfa og omega når mange mennesker samles. Disse lokalene er designet slik at det skal være lett å bli kjent med andre, lett å finne frem og behagelig å være sammen. Rammene er velegnede både når anledningen er et lite møte, en god middag eller en hyggelig kveld etter en lang arbeidsdag.

2017-12-21T11:42:42+00:00

BIBLIOTEKBAREN, BRITANNIA

Vårt mål var å gjøre baren til et innbydende sted der folk får lyst til å slå seg ned og bli værende en stund. Vi lot oss inspirere av Hotel Bristol i Oslo og bygget en bibliotekbar. Hotellet har en særegen atmosfære, og forandringen måtte følgelig gjennomføres med pietet.