OM RESTAURANT2018-12-26T23:00:33+00:00

Restaurant

Opplevelse, funksjonalitet og logistikk er viktige stikkord for et helhetlig restaurantkonsept. Kjøkkenet må
plasseres sentralt slik at matens vei fra grytene til bordet blir kortest mulig. I tillegg gir åpne løsninger
kokkene den plassen de fortjener – som vår tids rockestjerner. Når atmosfæren i restauranten varieres
ved hjelp av materialer, farger, lyseffekter og møbler og uttrykket går hånd i hånd med
serveringskonseptet, blir restauranten en suksess og et sted gjestene vender tilbake til.

2019-02-28T09:23:18+00:00

BRASSERIET, THON HOTEL STORO

Restauranten på det nye Thon Hotel Storo tar mål av seg til å bli et sosialt sentrum i en helt ny bydel. Den har plass til 400 personer og skal dekke en lang rekke behov. Størrelsen på oppdraget ga oss interessante faglige utfordringer knyttet til logistikk, støy, soneinndeling og funksjonalitet.

2019-02-27T13:49:38+00:00

BRASSERIE BASSIT

Thon Hotel Oslo Airport har 435 rom og ligger like ved Oslo Lufthavn Gardermoen. Det er et typisk konferansehotell som også betjener kunder som må overnatte i forbindelse med reiser. Økt plassbehov gjorde det nødvendig å bygge ut frokostsal, restaurant og loungebar.

2019-02-17T09:59:45+00:00

THON HOTEL SKI

Konferansehotellet ligger midt i sentrum, like ved Ski stasjon og Ski storsenter. Oppdraget vårt var å designe en innbydende frokost- og lunsjsal med tilhørende toaletter som ivaretar kravene til universell utforming. For å få plass til alle gjestene måtte vi utvide lokalet.

2019-02-17T10:04:21+00:00

THON HOTEL HARSTAD

Hotellet betjener både forretningskunder, turister og familier fra distriktet som pga. store avstander synes det er fristende å overnatte når de har ærend i byen. Vårt oppdrag var å designe en frokostrestaurant som faller i smak hos ulike kundegrupper og der kravene til universell utforming er ivaretatt.

2019-02-17T10:14:31+00:00

PALEO ARCTIC

Thon Hotel Lofoten har enestående beliggenhet midt i havna i Svolvær. Hotellets totalrehabiliterte restaurant, Paleo Arctic, speiler synsinntrykket gjestene får og glir derfor umerkelig inn i de naturskjønne omgivelsene. Konseptet rene og kortreiste råvarer, næringsrik mat og godt håndverk.

2017-12-21T11:30:13+00:00

BRASSERIE PALEO

Dette spisestedet kombinerer brasseriets klassiske kjennetegn med eksklusive materialer brukt på utradisjonelle måter. Det vitner om kvalitet og om evne til å tenke utradisjonelt. Åpenhet og innsyn er et bærende prinsipp og en rød tråd i interiøret. Gjestene deltar i matlagingen – om enn på avstand.

2017-12-21T11:36:51+00:00

ARENA BAR OG RESTAURANT

Logistikk og komfort er alfa og omega når mange mennesker samles. Disse lokalene er designet slik at det skal være lett å bli kjent med andre, lett å finne frem og behagelig å være sammen. Rammene er velegnede både når anledningen er et lite møte, en god middag eller en hyggelig kveld etter en lang arbeidsdag.

2017-12-21T11:42:42+00:00

BIBLIOTEKBAREN, BRITANNIA

Vårt mål var å gjøre baren til et innbydende sted der folk får lyst til å slå seg ned og bli værende en stund. Vi lot oss inspirere av Hotel Bristol i Oslo og bygget en bibliotekbar. Hotellet har en særegen atmosfære, og forandringen måtte følgelig gjennomføres med pietet.