Restaurant

Opplevelse, funksjonalitet og logistikk er viktige stikkord for et helhetlig restaurantkonsept. Kjøkkenet må
plasseres sentralt slik at matens vei fra grytene til bordet blir kortest mulig. I tillegg gir åpne løsninger
kokkene den plassen de fortjener – som vår tids rockestjerner. Når atmosfæren i restauranten varieres
ved hjelp av materialer, farger, lyseffekter og møbler og uttrykket går hånd i hånd med
serveringskonseptet, blir restauranten en suksess og et sted gjestene vender tilbake til.

2020-11-16T14:39:13+01:00

SNØPORTEN

En ny bydel er i ferd med å reise seg ved Lørenskog stasjon. Det spektakulære midtpunktet er en innendørsarena for vinteridrett på 40 000 kvm. Snøporten er eksempel på det vi hos Ramsøskar kaller kompakte bydeler. Denne typen konsepter gjør at det meste blir kortreist.

2020-08-20T13:11:01+02:00

BRASSERIET, THON HOTEL STORO

Restauranten på det nye Thon Hotel Storo tar mål av seg til å bli et sosialt sentrum i en helt ny bydel. Den har plass til 400 personer og skal dekke en lang rekke behov. Størrelsen på oppdraget ga oss interessante faglige utfordringer knyttet til logistikk, støy, soneinndeling og funksjonalitet.

2019-07-15T15:42:45+02:00

PALEO ARCTIC, SVOLVÆR

Thon Hotel Lofoten har enestående beliggenhet midt i havna i Svolvær. Hotellets totalrehabiliterte restaurant, Paleo Arctic, speiler synsinntrykket gjestene får og glir derfor umerkelig inn i de naturskjønne omgivelsene. Konseptet rene og kortreiste råvarer, næringsrik mat og godt håndverk.

2019-07-15T15:43:13+02:00

BRASSERIE PALEO, OSLO

Dette spisestedet kombinerer brasseriets klassiske kjennetegn med eksklusive materialer brukt på utradisjonelle måter. Det vitner om kvalitet og om evne til å tenke utradisjonelt. Åpenhet og innsyn er et bærende prinsipp og en rød tråd i interiøret. Gjestene deltar i matlagingen – om enn på avstand.