Project Description

AKERSHØYDEN

Detaljer

Oppdragsgiver: Thon Eiendom
Ferdigstillelse: 2018
Sted: Oslo
Foto: SJ Arkitekter

Mange adresser i Oslo kan skilte med kort vei til alt, men de færreste kan tilby utsikt over store deler byen. Utleieleilighetene på Akershøyden, midt mellom St.Hanshaugen og Grünerløkka, har begge deler. Prosjektet består av 137 leiligheter og 5 hybler med et areal fra 35 til 180 kvm.

Ramsøskar har samarbeidet tett med bygningsarkitekten for å utvikle optimale planløsninger. Det betyr planløsninger som er praktiske, fleksible og funksjonelle. Med utgangspunkt i målgruppebeskrivelser og kunnskap om boligkunders smak og preferanser forestiller vi oss hverdagen til de fremtidige beboerne og konkretiserer behovene deres så godt som mulig.

Prosjektet omfatter alt fra townhouse-lignende boliger med egen inngang til store toppleiligheter. Standarden er generelt sett høy og stilen stram og urban med en viss variasjon mellom ulike typer leiligheter.

Akershøyden er et nybygg med fine fasader og utearealer. Ramsøskar har bidratt med forslag til materialer og belysning i  inngangspartier, oppganger, trapperom og andre fellesarealer.