ARENA BAR OG RESTAURANT2017-12-21T11:36:51+00:00

Project Description

ARENA BAR OG RESTAURANT

 

Oppdragsgiver: Thon Hotels
Fakta: Design av bar og restaurant
Ferdigstilt: 2015
Sted: Nesgata 1, 2004 Lillestrøm
Foto: Espen Grønli

Logistikk og komfort er alfa og omega når mange mennesker samles. Disse lokalene er designet slik at det skal være lett å bli kjent med andre, lett å finne frem og behagelig å være sammen. Rammene er velegnede både når anledningen er et lite møte, en god middag eller en hyggelig kveld etter en lang arbeidsdag.

Thon Hotel Arena på Lillestrøm betjener messehallen til Norges Varemesse, landets største i sitt slag. Da vi innredet baren og restauranten, inneholdt kravspesifikasjonen to hovedpunkter: effektivitet og gode muligheter for å bli kjent med andre mennesker.

Baren ble utvidet til tre ganger sin opprinnelige størrelse. Den er et samlingspunkt der messedeltakerne møtes før middag og der de knytter nye kontakter. Alt er tilrettelagt for sirkulasjon og raske møter. Den selvlysende baren er sentrum i lokalet og omgitt av ståbord, høye stoler og sofaer. I et hjørne har vi brukt fototapet som skaper en munter illusjon av bibliotekbar. Interiøret inviterer til sosialt samvær og hygge.

Restauranten ligger i forlengelsen av baren. Når messedeltakerne først er blitt kjent med hverandre, skal de kunne spise middag sammen i en mer uforstyrret atmosfære. Restauranten er derfor innglasset og har et mer privat preg. Lokalets koksgrå vegger ble bestemmende for fargevalget. Rosa og oransje er gjennomgående møbelfarger. De gjør seg godt sammen med grått i det stripede stoffet på den store runde sofaen og på benkene langs bordene.

Relaterte prosjekter