Project Description

Bekkestua Have

Detaljer

Oppdragsgiver: Profier
Fakta: Boligutvikling
Ferdigstilles: 2023
Sted: Bekkestua Have

Sammen med Profier, AF Gruppen og MAKE Arkitekter utvikler Ramsøskar et spennende og innovativt prosjekt i hjertet av Bekkestua sentrum.

Eksisterende boliger og næringsbygg skal rives og erstattes av variert leilighetsbebyggelse; til sammen ca. 200 boenheter med et stort mangfold av planløsninger og størrelser. På bakkeplan blir det lokaler for handel og servering med inngang direkte fra gaten.

Prosjektet retter seg mot ulike kjøpergrupper, men kommer sannsynligvis til å falle spesielt godt i smak hos dem som vil bytte ut eneboliger i østre Bærum med sentrumsnære leiligheter i samme geografiske område.

Ramsøskar har ansvar for boligenes interiørløsninger og for utforming av prosjektets fellesarealer, bl.a. inngangspartier og parkeringsanlegg.  Vi har også designet visningssenteret.

Et hovedmål er å sikre en kvalitetsfølelse som gjør at både beboere og gjester føler seg velkomne til Bekkestua Have.  Det legges stor vekt på estetikk, design og slitesterke materialer.  Boligkjøperne skal oppleve at leilighetene er som skapt for akkurat dem og treffer forventingene deres.  Derfor har vi satt sammen tre helhetlige interiørpakker tilpasset forskjellige smakssegmenter: Urban, Herregård og Elegant. Pakkene består av fargepalett, materialer, gulv og produkter til kjøkken, bad og garderobe. På denne måten kan boligkjøperne velge sin egen stil og slipper å bruke tid og krefter på kostbare tilvalgsløsninger.

Når det gjelder fellesarealene, er målet at hele prosjektet skal holde samme kvalitetsnivå.  Førsteinntrykket av Bekkestua Have skal være slik at fellesarealene fremstår som en representativ forlengelse av boenhetene.

Visningssenteret er skreddersydd for prosjektets målgruppe og skal gi et autentisk inntrykk av hvordan det blir å bo i Bekkestua Have.

Boligene legges ut for salg i løpet av første halvår 2021, og innflytting er beregnet i 2023.

Se flere prosjekter