Project Description

EVO Nannestad

Detaljer

Oppdragsgiver: EVO
Fakta: Design av treningssenter
Ferdigstilt: 2019
Sted: Nannestad
Foto: Peter Zubek

Treningskjeden EVO har åpnet helt nytt treningssenter over to etasjer i et tidligere bankbygg. Vår oppgave var å utforme lokalene på en slik måte at selskapet kan realisere sin filosofi: å tilby effektiv styrketrening til alle typer kunder - både folk som har holdt på i årevis og folk som aldri har løftet en vektstang.

Instagram Feed

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow

Hovedutfordringen i prosjektet var planløsningen. Hovedmålet var optimal arealutnyttelse og funksjonell soneinndeling. De ulike treningsformene har hvert sitt område, og det skal være like attraktivt å trene i begge etasjene, som til sammen utgjør ca. 400 kvm. Fordi byggetsrominndelingvar uoversiktlig og kronglete, ble flesteparten av veggene revet og en helt ny planløsning etablert. Det ble utformet soner for vektløfting, kondisjonstrening, styrketrening og uttøyning. I tillegg kom et eget område for personlige trenere, luftige garderober og funksjonelle kontorer.

EVO har i utgangspunktet et grunnkonsept for sentrene sine, og dette ble videreutviklet gjennom prosjektet på Nannestad. Det nye konseptet har betydelige innslag av tre som gjør atmosfæren lun og trivelig for kunder og ansatte. En del materialer er skiftet ut, bl.a. fliser. I øyeblikket arbeides det med spesialdesign av møbler som skal inngå i totalkonseptet.

Når vi ser bort fra PTene, er EVOs treningssentre ubemannede, og det stiller særskilte krav: Alle løsninger må være solide, funksjonelle, tilgjengelige og selvforklarende. Vedlikeholdet må selvsagt være enkelt.

EVO har 35 sentre over hele landetog kjennetegnes av høykvalitetsutstyr, svært lange åpningstider og enkel administrasjon av kundenes medlemskap. Utgangspunktet er at alle mennesker, i alle aldre og samfunnslag, trenger styrketrening. Dette er en investering i god helse og et langt liv. Et hovedhensyn var derfor å gjøre senteret så innbydende som mulig: Kundene skal glede seg til å besøke EVO Nannestad, og PTene skal ha en god arbeidsplass.

Se flere prosjekter