FREMSKRITTSPARTIET2017-12-21T11:42:58+00:00

Project Description

FREMSKRITTSPARTIET – INGENTING DISTRAHERER

 

 

Oppdragsgiver: Fremskrittspartiet
Fakta: Design av resepsjon
Ferdigstilt: 2016
Sted: Karl Johans gate 25, 0159 Oslo
Foto: Espen Grønli

Partiet er kjent for klar tale. Hovedkontorets interiør bærer et tydelig budskap:Besøkende ser straks hvem de har å gjøre med. Alt er bygget opp rundt partiets visuelle identitet: enkelt, direkte og effektfullt.

 

Fremskrittspartiets hovedkvarter skal formidle partiets identitet. Når folk kommer inn, skal det ikke være tvil om hvem de besøker. Interiøret skal reflektere det FrP står for.

Logoen og logofargene er kjernen i partiets visuelle identitet. Rødt og blått er derfor selvskrevne farger, og FrP’s grafiske profil, som er laget av Tibe, setter sitt tydelige preg på interiøret. Lokalene lever dessuten opp til partiets slagord ”En enklere hverdag”. Ingenting er overflødig; ingenting stjeler oppmerksomhet fra hovedbudskapet.

Knallblått gulv angir grunntonen i interiøret så vel som i politikken. Den friske fargen gir et effektfullt løft til lokalet. De røde stolene skaper balanse og utgjør en nødvendig kontrast til alt det blå samtidig som de viderefører logofargen. Selv om resepsjonsdisken er hvit og stram i sin utforming, gjør lyssettingen den til et blikkfang.

Logoen og slagordet i resepsjonen sier det som skal sies. Ingen annen utsmykning forstyrrer budskapet.

Relaterte prosjekter