Project Description

KONNERUDPARKEN

Detaljer

Oppdragsgiver: Profier

Fakta: Boligutvikling

Ferdigstilles: 2023

Sted: Drammen

3D: vycom

Profier og Drammen Kommune Eiendomsutvikling AS samarbeider med MAKE Arkitekter og Ramsøskar Interiørarkitekter om 108 leiligheter med høy standard i åtte punkthus på Konnerud i Drammen.

Prosjektet vil definere sentrum på Konnerud og skape et nytt nærmiljø med urbant preg. Ramsøskar har ansvar for boligenes interiørløsninger, fellesarealer og visningssenter.

Når det gjelder leilighetenes interiør, har vi satt sammen helhetlige interiørpakker tilpasset forskjellige smakssegmenter. Disse består av fargepalett, materialer, gulv og produkter til kjøkken, bad og garderobe. På denne måten kan boligkjøperne velge sin egen stil og slipper å bruke tid og krefter på kostbare tilvalgsløsninger. Vi tror at pakkene Levende, Landlig og Eksklusiv vil treffe brede segmenter i boligmarkedet.

Konseptpakker – Konnerudparken

Ramsøskar er spesielt opptatt av prosjektets totalinntrykk og har designet løsninger som passer godt inn i omgivelsene på Konnerud. I fellesarealene er det lagt stor vekt på estetikk, design og slitesterke materialer.  Målet vårt er alltid å skape stilmessig symmetri mellom fellesarealene og boenhetene.

Visningssenteret gir potensielle kjøpere en følelse av bomiljøet slik det kommer til å bli. Når det gjelder farger, materialer og stil, har vi innredet med konseptpakke 3 Eksklusiv.

Innflytting for de første kjøperne er forventet å skje høsten 2023.

Se flere prosjekter