Project Description

QUALIFIED PROFESSIONALS
  • Kontorinnredning

Detaljer

Oppdragsgiver: Qualified Professionals
Fakta: Design av kontor
Ferdigstilt: 2019
Foto: Niklas Hart

Qualified Professionals arbeider med leder- og spesialistrekruttering i en rekke bransjer. Lokalene har derfor et formelt og representativt uttrykk, og interiøret gjenspeiler selskapets egen designmanual når det gjelder former og farger.

Det første besøkende møter er en innbydende lounge med eget kjøkken der de kan forsyne seg med forfriskninger mens de venter. Den mørke spileveggen gir gjestesonen et eksklusivt preg, og raus bruk av planter bidrar sammen med det store grønne teppet og vakre lyseffekter til en lun stemning.

Loungen og kontorlandskapet knyttes sammen av en lang gang som i utgangspunktet var heller kjedelig. Det monotone preget brytes nå opp av en spilevegg med akustisk demping, dekorbelysning og rikelig med planter.

I kontor, møterom og stillerom er de gjennomgående fargene blått og oransje – selskapets egne farger. Den oransje stripen langs brystningen har blikkfangeffekt og setter QPs tydelige signatur på lokalet. Arbeidsøyene har solide og gode oppbevaringsløsninger som virker avskjermende, og flotte lyskilder markerer skillet over øyene. Kontorsonen har eget kjøkken for medarbeiderne.

I dette prosjektet var oppdraget vårt leietakertilpasning. Utfordringen var å få på plass så attraktive løsninger som mulig innenfor budsjett. Ved å veie behov og løsninger mot hverandre fra først til sist klarte vi å imøtekomme svært mange av kundens ønsker: Vi fikk mye ut av begrensede midler.

Se flere prosjekter