THON HOTEL MOLDEFJORD2018-09-19T17:31:27+00:00

Project Description

THON HOTEL MOLDEFJORD

Detaljer

Oppdragsgiver: Thon Hotels
Fakta: Design av rom og resepsjon
Ferdigstilt: 2018
Sted: Storgata 8, 6413 Molde
Foto: Espen Grønli

Molde har siden starten på 1900-tallet vært kjent som rosenes by. Det inspirerte oss da resepsjonen og gjesterommene skulle softrenoveres. Et sommerlig og blomstrende uttrykk gjør at city-hotellet passer som hånd i hanske til omgivelsene.

Målet var å skape gode og funksjonelle løsninger som dekker både gjestenes og hotellets behov. Farger, materialer og romløsninger gir en frisk atmosfære, og det gjennomgående fargerike preget var prosjektets røde tråd. Et opphold på Moldefjord skal være en uforglemmelig opplevelse!

Resepsjonsområdets planløsning ble forbedret. Vi fjernet et møterom for å gi plass til en luftig og soneinndelt lobby med bar, møtested og muligheter for å ta frem PC’en og jobbe. Resepsjonsdisken, faste himlinger og deler av belysningsløsningen ble gjenbrukt. Vi designet en ny barløsning tilpasset den eksisterende disken, og vi supplerte med lyskilder som både stilmessig og teknisk sett måtte stemme med de elementene som allerede var i lokalet. Den flotte lysekronen var i så måte en utfordring. Skap og reoler er tegnet av Ramsøskar, og alle løse møbler er nye.

Uteserveringen ble modernisert ved hjelp av nette, fargerike møbler og muntre tekstiler. Antallet sitteplasser ble økt.

Hotellrommene fikk justert planløsning, ny innredning og nye overflater. Alt er tilpasset eksisterende konstruksjoner. Atmosfæren er sval og behagelig, noe som delvis skyldes de modige farge- og mønsterkombinasjonene som er så typiske for Thon Hotels. Når du våkner på Thon Hotel Moldefjord, behøver du ikke å se lenger enn til det overdådige og fargesterke blomstertapetet for å skjønne at du er i rosenes by.

Relaterte prosjekter