THON HOTEL TØNSBERG BRYGGE2018-03-01T16:09:01+00:00

Project Description

THON HOTEL TØNSBERG BRYGGE
SE ALLE BILDER

Oppdragsgiver: Thon Hotels
Fakta: Design av hotell
Ferdigstilt: 2017
Sted: Nedre Langgate 40, 3126 Tønsberg
Foto: Espen Grønli

Tønsberg er i manges øyne sommerbyen fremfor noen. Ved renovering av hotellet valgte vi derfor et konsept som bygger opp under gjestenes forestillinger om byen. Interiøret er lyst og uformelt og tilfredsstiller høye krav. Mange av løsningene er eget design.

Prosjektet omfattet både softrenovering og totalrenovering. Vi oppgraderte resepsjon, restaurant/bar, trimrom, toaletter, trapperom, hotellrom, suiter, korridorer og uteservering. Noen møtelokaler ble bygget om til hotellrom, og disse ble tilpasset kravene i TEK 10. Alle ombygde rom fikk universell utforming.

Grunnkonseptet var opplagt. Interiøret skulle speile alt vi forbinder med kystlandskapet i Vestfold: blomster, hav, himmel og glitrende fargespill. Hotellets atmosfære er lett og sommerlig, og blomstermotivene dominerer. Frokostsalen og resepsjonen er inspirert av havmiljøet og setter gjestene i riktig stemning før de beveger seg ut i sommerdagen. Hotellrommenes rolige blåtoner innbyr til hvile og avslapning etter en lang og aktiv dag under åpen himmel.

Vi har stått for planløsning, møbleringsplaner og material- og produktvalg. Vi har også designet hodegjerder, garderobeløsninger med integrert belysning, skrivebord, speil og korridortepper.

Prosjektet bød på enkelte utfordringer. Resepsjonen, restauranten og baren utgjør ulike deler samme lokale, og det gjorde arbeidet med planløsning og logistikk noe mer krevende enn vanlig. Å bygge møterom om til hotellrom og trimrom var også utfordrende. Skråtakene ga oss begrensinger mht. valg av løsninger.

Relaterte prosjekter