Project Description

VALGETS KVALER
  • Minimalistisk bolig med integrert peis
  • Minimalistisk design av bolig
  • Minimalistisk soverom med kontorløsning
  • Minimalistisk og harmonisk design
  • Åpen og luftig veranda
  • Minimalistisk og maskulint design av kjøkken

Detaljer

Oppdragsgiver: Privat
Fakta: Design av bolig
Ferdigstilt: 2019
Foto: Nadia Norskott

Kunden vår hadde kjøpt en enebolig som var under oppføring og ønsket profesjonell hjelp til alle store og små avgjørelser som måtte tas for at det nye hjemmet skulle bli akkurat slik kunden ønsket.

Planløsningen var gitt og skulle ikke endres.  Oppdraget omfattet utarbeidelse av materialplan, fargepalett og planer for belysning og møblering.  I tillegg innredet vi husets hybel og vaskerom.

Vi utviklet også detaljerte tegninger for alle plassbygde møbler, bl.a. hodegjerde og nattbord på soverommet, hjemmekontorløsning på gjesterommet samt seng og alt av møbler på barnerommet. Videre soneinndelte vi boligen ved hjelp av møbler og peisløsning.

Kjøkkeninnredningen var bestemt av boligleverandøren, og her som i resten av huset valgte vi en fargepalett som var nøye avstemt mot standardmaterialene og sikret et enhetlig totalinntrykk.

Stilen i boligen er moderne, stram og maskulin, men fargebruken sørger for nødvendig balanse. En varm grønnfarge og en nøytral blåfarge bidrar sammen med møbler og gjennomtenkt belysning til den lune og hjemlige atmosfæren.

Når det gjelder siste trinn i prosjektet, valg av tepper, gardiner og andre detaljer, samarbeidet vi med en stylist.

Se flere prosjekter