Project Description

Velkommen 2020!

Vi har lagt bak oss et travelt år der interessante prosjekter har stått i kø og der vi har fått bryne oss på alle typer faglige utfordringer.  Gøy har det også vært. Vi brenner for faget vårt, og fornøyde kunder er det vi lever for.

Faglig bredde er vårt kjennetegn

Ramsøskar Interiørarkitekter arbeider i hele arkitekturfeltet og skaper funksjonelle og inspirerende omgivelser overalt der mennesker lever og arbeider. Porteføljen er bred: Den dekker kontor, hotell, restaurant, kjøpesenter, bolig og boligutvikling. I 2019 innledet vi samarbeid med treningskjeden EVO og er nå i ferd med å videreutvikle konseptet for EVOs treningssentre. Prosjektet gir oss gode muligheter for å utvide vår faglige horisont ytterligere.

Grensene mellom fagområder viskes nå gradvis ut. Vårt selskap bidrar aktivt ved å skape helt nye konsepter, der for eksempel utvikling av boliger ses i sammenheng med utvikling av hoteller eller arbeidsplasser. Vi har dyktige spesialister på alle forretningsområdene våre, og det er når de ulike kompetansene mikses at innovative løsninger ser dagens lys. Velprøvde løsninger som eksempelvis fungerer godt i hotellbransjen, har stort potensial også andre steder. Så enkelt er det. Derfor bruker vi hotellkompetansen når vi arbeider med utvikling av kontor-, bolig- og kjøpesenterprosjekter.

Blanke ark

Et nytt år ligger ubrukt foran oss, og vi har mye å se frem til. Siden 2018 har vi samarbeidet tett med flere av de største norske boligutviklerne. Bakgrunnen er at dagens boligkjøpere etterspør mer enn selve boligen. Boligleverandørenes svar er mer finmasket segmentering og tydelige konsepter rettet mot klart definerte brukergrupper. Både Skanska, Profier, Selvaag og Thon Eiendom ferdigstiller i løpet av året prosjekter der Ramsøskar har medvirket. Vi gleder oss!

Alle de spennende prosjektene som medarbeiderne våre har under arbeid vil bli presentert på nettsiden etter hvert som de står klare. Her blir det inspirasjon å hente for den som er på jakt etter smarte løsninger til eget bruk. Følg med.

Vi ser også frem til å videreføre vår foredragsvirksomhet og vår høye medieprofil. Hos Ramsøskar deler vi mer enn gjerne kunnskapen og erfaringen vår med andre.

Velkommen 2020!

Vil du vite mer om hva Ramsøskar Interiørarkitekter står for? Les her