Project Description

Veritas Have: Visningssenter i særklasse

Detaljer

Oppdragsgiver: Profier
Fakta: Design av visningssenter
Ferdigstilt: 2018
Foto: Profier

Et gjennomsnittlig visningssenter gir en nøktern og teknisk preget presentasjon av boligene som skal bygges. Visningssenteret for Veritas Have er konseptbasert og har en helt annen ambisjon: Det er skreddersydd til prosjektets målgruppe og skal gi et autentisk inntrykk av hvordan det blir å bo i Veritas Have.

Det eksklusive prosjektet retter seg mot high end-markedet, dvs. kunder med lang erfaring i boligmarkedet. Disse kjøperne vet hva de vil ha og stiller høye krav. Visningssenteret presenterer derfor ikke kopier av de fremtidige leilighetene, men gir potensielle kjøpere en følelse av bomiljøet slik det kommer til å bli – nær fjorden, med god utsikt og på tradisjonsrik Veritas-grunn. Man kan selvsagt også se nærmere på MAKE Arkitekters modell av prosjektet, leilighetsalternativer og materialkvaliteter.

Hovedgrepet vårt var å innrede på en måte som samsvarer med målgruppens smak.  Varme farger, messing, høye gardiner, klassiske møbler, flygel og en gedigen lysekrone gir gjenkjennelse, og på veggene er det montert listverk som får innredningen til se gammel og fornem ut. Stilen er gjennomført, og potensielle kjøpere vil identifisere seg med den.

Velkommen til visning!

Se flere prosjekter