SNØPORTEN

2020-08-20T13:24:20+02:00

En ny bydel er i ferd med å reise seg ved Lørenskog stasjon. Det spektakulære midtpunktet er en innendørsarena for vinteridrett på 40 000 kvm. Snøporten er eksempel på det vi hos Ramsøskar kaller kompakte bydeler. Denne typen konsepter gjør at det meste blir kortreist.

BRASSERIET, THON HOTEL STORO

2020-08-20T13:11:01+02:00

Restauranten på det nye Thon Hotel Storo tar mål av seg til å bli et sosialt sentrum i en helt ny bydel. Den har plass til 400 personer og skal dekke en lang rekke behov. Størrelsen på oppdraget ga oss interessante faglige utfordringer knyttet til logistikk, støy, soneinndeling og funksjonalitet.

PALEO ARCTIC, SVOLVÆR

2019-07-15T15:42:45+02:00

Thon Hotel Lofoten har enestående beliggenhet midt i havna i Svolvær. Hotellets totalrehabiliterte restaurant, Paleo Arctic, speiler synsinntrykket gjestene får og glir derfor umerkelig inn i de naturskjønne omgivelsene. Konseptet rene og kortreiste råvarer, næringsrik mat og godt håndverk.

BRASSERIE PALEO, OSLO

2019-07-15T15:43:13+02:00

Dette spisestedet kombinerer brasseriets klassiske kjennetegn med eksklusive materialer brukt på utradisjonelle måter. Det vitner om kvalitet og om evne til å tenke utradisjonelt. Åpenhet og innsyn er et bærende prinsipp og en rød tråd i interiøret. Gjestene deltar i matlagingen – om enn på avstand.