Referanser

Vi er opptatt av å levere et produkt som kunden er fornøyd med. Her kan du lese hva kundene våre sier om oss.

“Som designansvarlig i Olav Thon Gruppen har jeg hele tiden arbeidet tett sammen med Ramsøskar. Det har vært et inspirerende, utfordrende og givende samarbeid. Ramsøskar er resultatorientert og har et godt grep på praktiske løsninger. De er raske og effektive, samtidig som hver enkelt oppgave behandles seriøst.”

– Sissel Berdal Haga
Designansvarlig, Olav Thon Gruppen

“Vi har nå fått en innbydende resepsjon som fungerer som en samlende møteplass for gjester og ansatte fra alle avdelinger. Det manglet vi tidligere. Vi føler oss dessuten stolte når vi tar mot besøkende i så flotte lokaler. Selv har jeg alltid gledet meg til å gå på jobb i Norges Vel. Nå gleder jeg meg enda mer.”

– Anne Tollerød
Kommunikasjons- og markedsansvarlig, Norges Vel

“Ramsøskar Interiørarkitekter har noen unike egenskaper som vi falt for. De forstår kunden, behovet, funksjonen og ikke minst økonomien når de utarbeider sine forslag. Kontorløsningene var så gode at vårt reklamebyrå engasjerte dem for å gjøre det samme i deres lokaler”.

– Øyvind Sandvik
Kunde, privat og kontor

“Det vi formidlet ble sett, hørt og forstått. Løsningsforslagene stemte derfor godt med våre forventninger. Alt var tenkt på, og gjennomføringen av prosjektet var rask og smertefri. Vi følte stor trygghet gjennom hele arbeidsprosessen.”.

– Stein Sogge
Kunde, privat og kontor

“Ramsøskar var engasjert som rådgiver på Sørenga utbyggingen i forbindelse med utvikling og salg av flere byggetrinn. Designpakkene ble meget godt mottatt i markedet og bidro i stor grad til vår salgssuksess på Sørenga i årene 2009 – 2013”.

– Trude Larsen, Bolig

“Ramsøskar har vært vår interiørarkitekt i over 15 år. De har et unikt øye for å lese din smak, samtidig som de alltid setter sin signatur på arbeidet. De er fantastisk på fargevalg og spennende kombinasjoner”.

– Kristin Zachariassen, Bolig

“Vi har benyttet Ramsøskar som interiørarkitekt i to runder, og har anbefalt dem til flere venner. De forsto raskt hvilken type mennesker vi er, og kom med forslag som passet vår stil, bare dro oss litt lenger enn det vi ville turt på egenhånd”.

– Elin Stange Heikvam, Bolig

“Vi har brukt Ramsøskar ved to anledninger og er storfornøyde. Spesielt vil vi nevne evnen til å finne gode kombinasjoner av tekstiler og farger. De finner ut hva vi liker, men samtidig “strekker” de oss litt og resultatet blir alltid bra ! De er også god på å finne smarte og praktiske løsninger som ikke koster så mye”.

– Rolf Hanche-Olsen, Bolig

“Ramsøskar ga oss løsninger som varer og som vi ikke blir lei etter et par år. De ble først kjent med oss før de skisserte løsninger som vi er veldig fornøyd med, men som vi ikke hadde kommet på selv”.

– Marianne Lund Eriksen, Bolig

“Trond er kreativ og nytenkende, uredd, ambisiøs og gøy å jobbe sammen med”.

– Ida Festervoll, Tidligere daglig leder i Norske Interiørarkitekters og møbeldesigneres landsforening

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Kontakt oss
Kontakt oss

Noen av våre kunder