Slik gjør du balkongen klar for sommeren!

Kanskje bor du i et nybygg eller i en gammel bygård og drømmer om å gjøre balkongen til en forlengelse av stuen nå på sommerhalvåret? Trenger du litt inspirasjon til hvordan balkongen din skal se ut? Balkongene du ser på disse 3D-visualiseringene er typiske små balkonger på 1,5 x 3 meter. Vi har valgt å vise dere to balkonger med lik størrelse, men med vidt forskjellig design og utrykk. Alt vi har gjort her kan du lett få til på din egen balkong.

Nybygg

Her har vi gått for et moderne og røft utrykk. Stolene vi har brukt er av plastikk og fungerer like godt til spisebordet som ute på balkongen. Lyspærene vi har brukt som dekor er koblet til et solcellepanel. Dette er veldig praktisk ettersom ikke alle balkonger har tilgang på strøm eller lov til å sette opp strømuttak. Pærene lades da opp på dagen og gir deg et fint stemningslys på sene sommerkvelder. Teppet under sittegruppen er beregnet for utvendig bruk og tåler vær og vind. Det mykner opp de harde flisene samtidig som designet står i stil med det røffe uttrykket vi vil ha frem. Noen enkle grønne planter er alltid en ’vinner’.

Bygård

Denne balkongen er av den mer koselige og romantiske varianten med mye grønt og varme treslag. Her har vi satt inn en liten koselig sofa med puter i blomstrete stoff. Disse kan brukes både inne og ute slik at du lett kan ta de med deg ut hvis du vil tilbringe ettermiddagen på balkongen, eller inn i sofaen om du heller vil avkjøle deg litt innendørs. For å ikke overmøblere balkongen har vi valgt å bruke en puff som bord slik at det blir med luftig. Sammen med sofaen har vi fått plass til en liten sittegruppe. Der kan man nyte middagen en sen sommerkveld for deretter å lene seg tilbake i sofaen og nyte utsikten med noe godt i glasset.