Smarte løsninger som gir orden i hjemmet

Den ufrivillige hjemmetilværelsen har antakelig vist deg hvor skoen trykker når det gjelder oppbevaringsmuligheter i boligen din. De er ikke gode nok. I dette innlegget gir vi deg våre beste råd til hvordan du kan planlegge smarte løsninger til boligen din. 

Når alle familiemedlemmene er til stede hele tiden, blir det fort rotete rundt oss. Det utløser stress, og stemningen kan bli utrivelig.  Så lenge korona-krisen pågår, må du kanskje ty til nødløsninger, men hva med å bruke ledige stunder til å planlegge smarte løsninger? Når livet vender tilbake til det normale, kan du enkelt få på plass smarte løsninger. Her får du en del nyttige tips hentet fra noen av våre privatprosjekter.

Utnytt inngangspartiet maksimalt

bolig smarte løsninger entre

Denne spesialdesignede garderobeløsningen eliminerer rot.  Den har skohyller og knagger i riktig høyde for både små og store. Rikelig med skuffer og en sittebenk med lagringsplass sikrer at luer, votter og skjerf har sin faste plass. Ute av øye, ute av sinn!

Se hele boligen her.

Let etter muligheter for plassbygde løsninger

bolig smarte løsninger stue

En halvvegg med integrert bokhylle har i dette huset flere funksjoner: Den gir verdifull oppbevaringsplass, den skaper en egen lesesone, og den bidrar til avskjerming av spisestuen.

Se hele boligen her.

bolig smarte løsninger soverom

For å utnytte plassen på soverommet maksimalt ble det bygget inn smarte oppbevaringshyller bak sengen.

Velg barnerom der barna kan rydde selv

bolig smarte løsninger barnerom

Pedagogisk og effektiv arealutnyttelse: Løsningen er innbydende og kompakt med skap, god hylleplass og en kasse til lagring under sengen. Dette er drømmeløsning for ethvert barn.

Se hele boligen her.

bolig smarte løsninger barnerom1

Både garderobeskapet og skuffeseksjonene under arbeidsbenken er hentet fra IKEAs kolleksjon. Sofaen er bygget av en møbelsnekker med utgangspunktet er en rammemadrass fra IKEA.

Se hele boligen her.

Utnytt høyden: La skapene gå fra gulv til tak

bolig smarte løsninger skap

Denne innredningen øker lagringsplassen betraktelig. Den bidrar dessuten til et mer helhetlig inntrykk enn lavere skap ville ha gjort.

Se hele boligen her.

Lag nisjer som bidrar til orden

bolig smarte løsninger bad

Se hele boligen her.

bolig smarte løsninger bad1

Nisjer er spesielt nyttige på badet. Hvem har ikke irritert seg over shampo- og såpeflasker som er forlatt for eksempel på gulvet i dusjen?

Se boligen her.

Velg en garderobe som gir oversikt

bolig smarte løsninger garderobe

Når de små barnerommene ikke lenger er i bruk, blir de ofte til roterom. Hva med å lage en garderobe der alt har sin faste plass og der du med en gang finner det du skal ha tak i?

Se hele boligen her.

Har du behov for bedre oppbevaringsløsninger? Trenger du en helhetlig plan for boligen din? Kontakt oss, vi hjelper deg gjerne.