Fra traust til trendy i Norges Vel

Norges Vel er en ideell organisasjon som arbeider med naturbasert næringsutvikling innenfor landbruk, marin sektor og fornybar energi. Da hovedkontorets fellesområder ble oppgradert, var det et mål at interiøret skulle gjenspeile bedriftens identitet.

– Jeg hadde sett en del utradisjonelle og spreke interiører fra Ramsøskar interiørarkitekter. Etter en spennende prosess med grundig behovsavklaring kom Trond og Camilla med et forslag som skapte stort begeistring i organisasjonen vår, forteller kommunikasjons- og markedsansvarlig Anne Tollerud.

Hun er strålende fornøyd med resultatet av arbeidet og berømmer interiørarkitektene for deres evne til å justere forslaget underveis. Det viste seg nemlig at Norges Vel hadde vært litt for tøffe mht. fargevalget.

– Vi har nå fått en innbydende resepsjon som fungerer som en samlende møteplass for gjester og ansatte fra alle avdelinger. Det manglet vi tidligere. Vi føler oss dessuten stolte når vi tar mot besøkende i så flotte lokaler.

Den nye resepsjonen er et glimrende flerbruksrom, sier Anne Tollerud som forteller at formelle møter nå gjerne avsluttes litt mer uformelt med en kopp kaffe i sofaen.

– Under årets representantskapsmøte ble resepsjonen brukt både til mottakelse og til mingleområde for de 60 deltakerne. Alle ga uttrykk for at de trivdes.

Kule omgivelser gjør noe med deg, avslutter Anne Tollerud. De nye lokalene utløser kreativitet hos de ansatte og får besøkende til å føle seg velkomne.

– Selv har jeg alltid gledet meg til å gå på jobb i Norges Vel. Nå gleder jeg meg enda mer.

Slik så resepsjonen ut tidligere.

Kommunikasjons- og markedsansvarlig Anne Tollerud på plass i den nye resepsjonen.

I resepsjonen dekkes en hel vegg av vårgrønn bøkeskog. De kule møblene er holdt i friske farger.

Ved hjelp av fototapet med motiv fra rullesteinstranda på Smøla er trapperommet mellom etasjene forvandlet til et vakkert havrom.

Få arbeidsplasser kan skilte med noe lignende: en stor sitteøy med innebygget palme.

Vil du lese mer og se flere bilder fra Norges Vel?

SE HELE PROSJEKTET HER