Veritas Have

Rundt vernede bygninger i Veritasparken på Høvik vokser det frem et nytt og spennende boligprosjekt. Veritas Have retter seg mot et marked som etterspør høy kvalitet og ferdigstilles sommeren 2021.

De eksklusive boligene ligger på tradisjonsrik grunn nær fjorden. Byggherre er Profier, og Ramsøskar Interiørarkitekter har i samarbeid med MAKE Arkitekter hatt ansvar for utforming av fellesarealene – inkludert parkeringskjelleren.

Både Profier og vi hos Ramsøskar legger stor vekt på at det samlede bomiljøet skal ha et enhetlig uttrykk. Vårt utgangspunkt er at fellesarealene alltid må speile prosjektets identitet og matche leilighetene slik at førsteinntrykket står i stil med boligene.

I korridorer og trapperom har vi valgt et rent og naturlig konsept. Den gjennomgående blåtonen varmes opp av vakre eikespiler som tilfører et elegant og taktilt preg. Sorte kontrastelementer i dører, rekkverk, håndløpere og skilting bidrar til et moderne uttrykk. Konseptet bindes sammen av lun og stemningsskapende belysning.

I Veritas Have vil du som beboer bli tatt vare på helt fra du går inn hovedinngangsdøren. Velkommen inn.

Ønsker du å vite mer om hva vi tilbyr for boligutviklere? les mer om våre tjenester.